miercuri, iunie 29, 2022

Nu a putut face față! Shakira, internată de urgență după o cădere nervoasă, imediat ce a confirmat despărțirea.

Nu mai e loc de împăcare! Shakira și Pique și-au spus adio definitiv. Deși lumea spera că e vorba de un Fake News, la doar câteva zile de la publicarea informaţiei, cei doi au confirmat despărţirea. Într-un comunicat remis agenţiei EFE, artista şi fotbalistul au cerut să li se respecte intimitatea după această decizie.

Te-ar mai interesa: Cei mai mari dușmani ai creierului. Vlad Ciurea: „...

Spaniolii dezvaluie: Shakira a suferit o criza sub privirile lui Pique » Transportata cu ambulanta la spital - stiri.astazi.ro

„Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul celor doi.

Potrivit El Periodico, cei doi au trăit împreună până acum câteva săptămâni.  Pique locuiește singur de ceva vreme și motivul despărțirii ar fi faptul că fotbalistul ar fi călcat strâmb cu „o blondă de 20 de ani, studentă, care lucrează ca hostess în Barcelona”.


Shakira, internată de urgență după o cădere nervoasă, după ce a confirmat despărțirea

Ulterior comunicatului în care recunoștea despărțirea și în care a cerut să i se respecte intimitatea, Shakira a ajuns de urgență la spital.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

Potrivit publicației Hola, medicii au dus-o pe cântăreața în vârstă de 45 de ani la un spital din Barcelona. Martorii susţin că Shakira a suferit o criză nervoasă pe fondul despărțirii de fotbalistul de 35 de ani.

Sursa citată a prezentat fotografii prin care a probat cele dezvăluite. În acestea apar mama Shakirei și încă o femeie care încerca să le calmeze pe amândouă, dar și Pique, care asista îngrijorat la întreaga scenă.

Te-ar mai interesa: Medic: cum poate fi scăzut riscul de accident vasc...

Shakira și tatăl acesteia // foto: Twitter @ Shakira

Cu toate acestea, Shakira a dezmințit informația și a prezentat o versiune diferită față de tabloidul menționat:

„Am vrut să vă anunț că acele fotografii sunt de pe 28 mai, când tatăl meu a suferit o căzătură serioasă și l-am însoțit în ambulanță până la spital, acolo unde se reface în prezent”.

Shakira a publicat o fotografie alături de tatăl ei, William, în vârstă de 90 de ani. Acesta prezintă vânătăi la nivelul feței.

Te-ar mai interesa: Pericolul HIV: În lipsa unui set de programe relev...

En fotos: la intimidad de un descanso en familia de Shakira y Gerard Piqué, en el Mediterráneo

Reamintim că Shakira, în vârstă de 45 de ani, şi Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani, erau împreună din 2010 şi au doi copii împreună: Milan, născut în 2013, şi Sasha, născut în 2015.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private