Sari la conținut

“Nu mă puteam opri din râgâit – nici într-un milion de ani nu am suspectat un cancer în stadiul 3”

Din cuprinsul articolului

O femeie din Florida a fost îngrozită după ce a descoperit că râgâitul ei neîntrerupt era de fapt un semn de avertizare că suferă de un cancer potențial mortal.

„Nu m-am gândit niciodată că ar putea fi legat de o boală atât de oribilă”, a declarat Bailey McBreen, în vârstă de 24 de ani, despre acest simptom neobișnuit. „Nu știu dacă voi reuși vreodată să procesez pe deplin faptul că am fost diagnosticată cu un cancer atât de agresiv și în stadiu avansat.”

Asistenta medicală din Florida suferea în mod special de cancer de colon, o variantă a bolii care începe în intestinul gros, potrivit Societății Americane de Cancer.

Afectând în mod obișnuit adulții în vârstă, această afecțiune insidioasă este „a treia cauză principală a deceselor legate de cancer atât la bărbați, cât și la femei” în SUA și se estimează că va cauza aproximativ 52.550 de decese în întreaga națiune în 2023, a raportat ACS.

Potrivit NYpost, McBreen, care a lucrat în chirurgia plastică și în unitățile de cardiologie, a declarat că aproape că nu a râgâit până în 2021, când a început să sufere de crize în timp ce se afla într-o excursie în Nashville cu logodnicul ei Caden.

„Râgâiam de 5 până la 10 ori pe zi”, și-a amintit McBreen pentru NeedToKnow.Online. „Acest lucru nu era normal pentru mine. De fapt, rareori râgâiam înainte și de aceea am observat cât de ciudat era.”

McBreen s-a prezentat la medic în februarie 2022 după ce a suferit de reflux acid, doar că medicii au considerat că este vorba despre un simptom de anxietate, a susținut ea.

Din păcate, starea ei a continuat să se deterioreze. În ianuarie, medicul a declarat că aceasta suferea de dureri „atroce”, de pierderea poftei de mâncare și de imposibilitatea de a merge la baie.

Simțind că ceva nu era în regulă, McBreen s-a prezentat în cele din urmă la spital, unde a aflat cauza îngrozitoare a simptomelor sale.

Cancer de colon în stadiul 3

O tomografie computerizată a arătat că avea „cancer de colon în stadiul 3” și o tumoare care îi obstrucționa intestinul gros.

„A fost cu adevărat o experiență extracorporală”, a exclamat McBreen. „Nici într-un milion de ani nu m-am gândit că orice simptom vag pe care îl aveam era de fapt un cancer de colon în stadiul 3”.

Ea a adăugat: „Îmi amintesc că primul lucru pe care l-am putut spune a fost: „Nu sunt pregătită să mor”. ”

În ceea ce privește modul în care eructațiile excesive au semnalat starea ei, McBreen a explicat: „Râgâiala excesivă nu este semnul de manual al cancerului de colon – dar oncologul meu mi-a spus că a fost probabil începutul simptomelor mele.”

„Cred că are legătură cu noul meu debut de boală de reflux gastroesofagian (GERD), care a început abia la scurt timp după – la o lună de la apariția râgâielii excesive”, a adăugat ea. „GERD a fost un simptom în cazul meu, deoarece tumora mea a provocat încet o obstrucție intestinală completă.”

Din cauza blocajului, alimentele rămâneau blocate deasupra tumorii lui McBreen, ceea ce a dus la refluxul ei și la eructațiile excesive, scrie sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel