duminică, septembrie 27, 2020

Urăști dietele pentru că nu-ți permite să mănânci cât dorești? Iată că există o cură de slăbire care nu-ți impune astfel de limite.

Este vorba despre dieta celor zece alimente. Cu ajutorul ei poți scăpa și de 15-20 de kg. Există câteva reguli ce trebuie respectate: 1. Bea minimum 5 pahare de apă pe zi. 2. Mănâncă neapărat micul dejun. 3. Cina nu se ia mai târziu de ora 19:00.

Iată ce ai voie să consumi luni, marţi şi miercuri 

Citește și:

În aceste trei zile, ai voie să consumi lămâie, mentă, roşii, orez şi pepene roşu. Fiecare dimineaţă trebuie începută cu 250 de ml de apă călduţă cu lămâie şi câteva frunze de mentă şi poți să mănânci cât orez vrei tu (acesta trebuie fiert şi adăugat în el doar puţină sare). La prânz, poți mânca orez fiert și roșii. Iar la cină, masă ce trebuie luată până în ora 19:00, poți mânca pepene roșu, cât îți dorești. De asemenea, pe parcursul zilei ai voie să bei câtă limonadă dorești făcută din apă călduță, lămâie și mentă.

Joi, vineri, sâmbătă și duminică

Citește și:

În această perioadă poți mânca lapte, pește, castraveți, morcovi și mere.  Dimineața poți să bei cât lapte îți dorești și să mănânci mere pe săturate. La prânz poți mânca pește pe grătar și morcov fierți, în ce cantități dorești. Iar la cină poți consuma morcovi cruzi! Dar nu mai târziu de ora 19:00, scrie clicksanatate.ro.

Parteneri