vineri, mai 27, 2022

JAMES MARTIN a dezvăluit de ce ouăle nu ar trebui „niciodată puse în frigider” în timpul unei apariții la  emisiunea This Morning.

James Martin s-a întors la bucătăria This Morning pentru prima dată în acest an pentru a pregăti două feluri de mâncare delicioase pentru Phillip Schofield și Holly Willoughby. După ce a creat un pandișpan Victoria care se potrivește reginei, bucătarul TV a vorbit despre diferențele dintre folosirea ouălor de rață și a ouălor de găină atunci când faceți un pandișpan. El a mai dezvăluit de ce ouăle nu trebuie ținute niciodată la frigider.

Te-ar mai interesa: Cum un simplu epilat te poate îmbolnăvi de HPV? Me...

El le-a spus prezentatorilor: „Vă am câte o prăjitură aici – dintre care unul este făcut cu ouă de găină, iar eu folosesc ouă de rață pentru că calitatea ouălor este cheia”.

Pe măsură ce mixerul mergea, a adăugat ouăle pe rând și a explicat: „Cinci ouă înseamnă 250 g, de cele mai multe ori cântărești ouăle în coajă.

„Ouăle de rață sunt puțin mai mari.”

După ce prăjiturile s-au terminat de copt, James le-a arătat telespectatorilor cât de diferite erau doar din cauza ouălor folosite.

El a explicat: „Acum, dacă vedeți diferența dintre cele două, aceata  este făcută cu ouă de rață, acesta este făcută cu ouă de găină.”

Te-ar mai interesa: Menopauza la bărbați: 6 simptome de luat în seamă....

În stânga este pandișpanul de ou de rață și în dreapta este pandișpanul de ou de găină

„Sunt aproape transparente, sunt poroase – ei bine, toate ouăle sunt poroase, de aceea, apropo, nu le pui la frigider”, a adăugat el.

Apoi a explicat: „Ele absorb toate aromele din frigider.

„Dacă aveți trufe, de exemplu, în restaurant o punem într-un castron cu orez și punem ouăle deasupra și o lipim și o lăsăm peste noapte.

„Când spargi ouăle dimineața la micul dejun pentru clienți, [obții] omletă cu trufe,”

Te-ar mai interesa: Cum apare cancerul și cum poți să-l vindeci? Dr. P...

Locația ouălor într-o bucătărie este controversată și mulți s-ar putea să nu-și dorească alte arome să intre în ouă.

Potrivit Agenției pentru Standarde Alimentare, ar trebui să „pastrați ouăle întregi într-un loc uscat și răcoros, de preferat în frigider, până când le folosiți”.

Motivul pentru aceasta este: „Depozitarea ouălor la o temperatură constantă rece va ajuta la menținerea lor în siguranță.”

Te-ar mai interesa: A ventilat manual un nou născut, timp de 12 ore! P...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private