duminică, octombrie 2, 2022

În Marea Britanie sunt aproximativ 25 de femei care au născut în ultimii 5 ani deși erau virgine. Și nu este niciun miracol.

Maha Ragunath, medic la clinica Care Fertility din Nottingham spune că ea a ajutat 3 virgine să nască:

„Când le întreb de ce vin să facă acest tratament, deseori ele răspund că sunt pregătite să nască un copil, dar că nu vor să mai aștepte ca să găsească un partener potrivit.

Te-ar mai interesa: Cafeaua îți poate arăta cum va fi vremea. Incredib...

Un procent mic dintre ele nu au avut niciodată o relație sentimentală și nu au avut nici relații sexuale. Ele sunt extrem de fericite să meargă mai departe în viață, pe cont propriu, și nu le pasă de implicațiile care ar putea apărea sau cum se vor descurca într-o viitoare relație.”

Însă nu toată lumea este de acord cu această situație.

„Ce reprezintă un copil pentru aceste femei? Un ursuleț de pluș pe care îl ia de pe o etajeră? Mesajul naturii este ca un bărbat și o femeie pot avea copii și sunt tristă să văd că noi denaturăm asta. Rolul diminuat al tatălui nu este de dorit pentru un copil”, a declarat Josephine Quintavalle, membra a Comitetului pentru Eticile Reproducerii.

Te-ar mai interesa: Ce să nu aștepți niciodată de la alții. Dezamăgiri...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private