duminică, ianuarie 29, 2023

Paula Seling a acceptat să vorbească într-o emisiune la Antena Stars despre viața ei, deși fanii ei știu că artista foarte rar povestește detalii din viața personală.

Paula a apărut cu sinceritate și a spus că a fost criticată de multe ori pentru faptul că ar fi grasă. Însă fiindcă are un metabolism lent, în perioadele foarte aglomerate când nu are timp să facă sport, se pare că fizicul o trădează.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Așadar, și-a pus ambiția și a reluat sportul, reușind să ”topească” kilogramele în plus care i-au atras atâtea critici. A reînceput să alerge, iar trupul său este iarăși armonios.

Artista face fitness de mulți ani, cu pauze, este adevărat. A declarat că atât ea cât și soțul său sunt foarte cumpătați când este vorba de mâncare, problema este doar atunci când călătoresc mult cu mașina, prin țară.

Cei doi au renunțat la carne de peste 7 ani și își axează dieta pe pește și fructe de mare. Dar când călătoresc, nu au multe variante și recurg la produsele bogate în carbohidrați.

Te-ar mai interesa: „Elixirul tinereții” face furori în rândul oamenil...

Sursa foto: Paula Seling Instagram

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private