Numaratul caloriilor, metoda gresita de slabit: ce proteine sa consumi ca sa slabesti

Numaratul caloriilor, metoda gresita de slabit: ce proteine sa consumi ca sa slabesti
Numaratul caloriilor, metoda gresita de slabit: ce proteine sa consumi ca sa slabesti

Curele de slabire care impun numararea caloriilor pentru a nu depasi o anumita limita, facand abstractie din ce provin ele sunt daunatoare sanatatii si siluetei.

Pentru a slabi eficient, fara a-ti expune sanatatea la riscuri, este mai indicat sa consumi anumite proteine decat sa-ti numeri caloriile introduse in organism, arata un studiu efectuat la Tufts University (SUA), la care au participat 120.000 de femei si de barbati, supervizati pe o perioada de 16 ani.

Chiar si schimbari minore in ceea ce priveste, spre exemplu, painea consumata zilnic poate avea efecte miraculoase in procesul de slabit, dar si pentru intarirea sanatatii.

Mai mult, oamenii de stiinta au atras atentia ca, in realitate, conteaza mai mult cum combini alimentele decat cat de putine grasimi sau carbohidrati introduci in corp.

Consumul de carne rosie este asociat cu ingrasarea si cu aparitia bolilor metabolice si ale sistemului circulator, de la diabet zaharat la afectiuni cardiace. Insa, iaurtul, fructele de mare, pestele, puiul fara pielita, semintele si nucile sunt asociate cu scaderea in greutate. Mai mult, oamenii de stiinta de la Tufts University au descoperit ca ritmul de slabit si capacitatea de a-ti mentine ulterior silueta sunt mult mai bune atunci cand mananci mai mult iaurt, fructe de mare, peste, pui fara pielita, nuci si seminte.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox