vineri, august 19, 2022

Numerologia este o practică metafizică străveche care studiază relația pe care numerele și literele o au cu personalitatea și evenimentele din viața noastră. Se bazează pe credința că totul ~vibrează~ cu energie care poate fi interpretată și își propune să descrie modelul personalității și vieții tale. Destul de interesant, nu?

Numerologia este un instrument de înțelegere. Îți descoperă potențialul și punctele forte naturale, ajutându-te să-ți planifici cursul vieții în conformitate cu talentele tale. Ca și astrologia, data nașterii este importantă, dar spre deosebire de astrologie, la fel sunt și literele din numele tău. Există diverse interpretări ale acestor numere și litere și, chiar acum, vorbim despre numărul destinului tău și cum îți influențează întâlnirea cu partenerul tău de Drept Divin.

Te-ar mai interesa: Cancer de piele: Simptomul care poate apărea sub b...

Numărul destinului se obţine prin adunarea tuturor cifrelor din data naşterii. Mihai Voropchievici explică în cele ce urmează compatibilitatea în cuplu în funcție de cifra destiunului.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 1

„Este numărul liderilor. Este născut să fie învingător. E cel care ţine frâiele. Punctele slabe sunt egoismul, încăpăţânarea, care pot pune beţe în roate. Sunt şi dictatori. Sunt extraordinari de afectivi, dar când li se îngrădeşte zona aceea de şef, s-a terminat. Pot fi compatibili cu cifrele de destin 2, 6 şi 9”.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 2

„Numărul pacifiştilor, a celor sensibili şi loiali. Sunt sociabili şi prieteni grozavi. Sunt amanţii perfecţi. Se pliază pe nevoile partenerului. Ca punct slab, poate înregistra nevoia excesivă de a fi prea mămos cu partenerul. Te sufocă la un moment dat. Trebuie să mai lase plusul de afecţiune şi dominarea prin dragoste. Este foarte compatibil cu cifra de destin 1, 4 şi cu 8”.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 3

„Este numărul celor care iubesc lumea şi distracţia. Este o cifră aventuroasă, care are nevoie de libertate în relaţie. Nu trebuie să fie restricţionat, pentru că atunci poate să şi înşele. Să evite vorba multă. Este compatibil cu 5, 7 şi 9”.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 4

„Sunt cei care se bazează pe logică şi pe ştiinţă. Nu îşi asumă riscul. Sunt compatibil cu 2, 6 şi 8. Neasumându-şi riscul, rămâne necăsătorit. Are spaime. Dacă este înşelat, dacă e partenerul cu altcineva. 2, 6 şi 8 le oferă înţelegere şi securitate. 4 preferă să tacă”.

Te-ar mai interesa: Nu trebuie să petreci NICIODATĂ mai mult de cinci ...

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 5

„Cei mai aventuroşi. Au un spirit liber şi o personalitate magnetică. Dacă nu au provocări, le caută. Nu le place monotonia. Dacă ai combinat un 4 cu un 5, în două săptămâni divorţează. 5 este compatibil cu 3, 6 şi cu 7. Cea mai bună este combinaţia 3 şi 5. Fiecare e pe treaba lui. Nu ai teme de gelozie cu aştia.”

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 6

„Sunt cei mai grijulii. Îşi fac griji din orice. Sunt persoane de casă. Sunt partenerul loial. Munceşte pentru casă mai mult decât pentru partener. E ceva ereditar la aştia. Au un plus de negativitate în ceea ce priveşte posesivitatea. Sunt geloşi. Sunt compatibili cu 1, 4 şi 5”.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 7

„Au o personalitate misterioasă. Nu ştii de unde să-l iei. El stă şi aşteptă. Sunt excentrici şi cinici. Dacă toată lumea merge pe o bicicletă cu 2 roţi, ei se gândesc de ce să nu mai pună una în plus. Sunt iventivi pentru că vor să iasă din tipar. Sunt compatibili cu 3, 5 şi 8. 8 îi controlează un pic”.

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 8

„Mintea lor este ghidată numai pe îmbogăţire. Vor afaceri rentabile şi profitabile. Pentru îndeplinirea ţelurilor face orice. Dă totul la o parte. Este lipsit de scrupule şi foarte dur. Dorinţa de a ţine totul sub control este un punct slab. De aceea, nu se înţelege cu 1. Compatibilitate cu 2, 4 şi 7. Combinaţia 8 şi 7 a dat cele mai puternice cupluri de afacerişti. Muncesc amândoi şi pun apoi totul într-un loc”.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Compatibilitatea în cuplu, cu Mihai Voropchievici pentru cifra 9

„Este omul de echipă, la fel ca 2. Nu lasă trecutul în urmă. Tot timpul face comparaţii. Se pierde în nişte amănunte. 9 iese cel mai bine din cea de-a doua căsătorie. Prima căsătorie este din impuls. Apoi îşi dau seama că au făcut o prostie. Sunt rebeli. Compatibilitate cu 1, 3 şi 9. 9 îi conferă compasiune. Este singura combinaţie cu două cifre identice. Aştia sunt sarea şi piperul”, a explicat numerologul la Antena3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private