Sari la conținut

O actriță celebră, mamă de gemeni la aproape 50 de ani: “Nu a fost ușor. Dar a meritat. Băiat și fată! Paște fericit! Postând din Rai

O actriță celebră, mamă de gemeni la aproape 50 de ani: “Nu a fost ușor. Dar a meritat. Băiat și fată! Paște fericit! Postând din Rai

Când îți dorești să devi mamă nu mai ții cont de vârstă. O vedetă de la Hollyood și-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a devenit mamă, chiar dacă are 48 de ani.

Este vorba despre actrița Hilary Swank. După ce a dat naștere unei perechi de gemeni, actrița americană de film, dublă laureată a premiului Oscar, a împărtășit marea ei bucurie cu admiratorii săi de pe rețelele de socializare.

Hilary Swank: Nu a fost ușor. Dar a meritat. Băiat și fată!

“Nu a fost ușor. Dar a meritat. Băiat și fată! Paște fericit! Postând din Rai”, a a scris starul de la Hollywood, în dreptul unei fotografii în care își ține bebelușii în brațe în timp ce privește apusul de soare.

Actrița este căsătorită din 2018 cu antreprenorul Philip Schneider (45 de ani). Acesta este cel de-al doilea soț al celebrei actriței, în trecut fiind căsătorită cu actorul american Chad Lowe (55 de ani). Acest prim mariaj a durat zece ani, din 1997 până în 2007.

Hilary a câștigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în 2005, pentru interpretarea chelneriței devenite luptătoare, în drama de box „Million Dollar Baby” a lui Clint Eastwood, care a obținut 216,8 milioane de dolari la box office. Acest text a fost copiat de pe Ziare.com O vedetă de la Hollywood a devenit, în premieră, mamă la 48 de ani și a născut gemeni, notează ziare.com.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel