Sari la conținut

O actriță, în vârstă de 55 de ani, anunță că este însărcinată cu un bărbat cu 31 de ani mai tânăr decât ea

O actriță controversată a anunțat că este însărcinată la 55 de ani – cu un bărbat cu 31 de ani mai tânăr decât ea. Actrița columbiană Alina Lozano s-a căsătorit cu influencerul Jim Velásquez, în vârstă de 24 de ani, în luna noiembrie a anului trecut. Nunta a stârnit o dezbatere la vremea respectivă – în mare parte din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei.

Cei doi, care au împreună peste un milion de urmăritori pe Instagram, și-au uimit recent fanii anunțând câteva vești de familie. „Prieteni, a concepe în mod natural este dificil, dar știința a avansat foarte mult și vrem să facem acest lucru pentru femeile de toate vârstele care au o problemă în a rămâne însărcinate sau când trec de 50 de ani”, a declarat Alina, care locuiește cu soțul ei în Columbia.

„Reproducerea asistată, prieteni. Trebuie să găsești o donatoare de ovule și să treci prin tot procesul, care este foarte lung. De asemenea, trebuie să economisești ceva bani, dar este posibil. Urmăriți progresul meu, care sper că va avea succes.”

Cuplul a decis să apeleze la o clinică de fertilitate pentru a-i ajuta să conceapă, ceea ce i-a costat mai mult de 20.000 de lire sterline până în prezent. Potrivit NHS, femeile pot avea acces la tratamentul FIV pe NHS în Anglia și Țara Galilor dacă îndeplinesc criteriile, deși costurile pot ajunge până la 5.000 de lire sterline sau mai mult la o clinică privată.

O actriță, în vârstă de 55 de ani, anunță că este însărcinată cu un bărbat cu 31 de ani mai tânăr decât ea

„Mulți oameni ne-au întrebat cât costă tratamentul, procesul de reproducere asistată și costurile clinicii de fertilitate”, a declarat Alina. „Nu vă vom spune din prudență, dar vă sugerez să economisiți și să aveți răbdare, pentru că veți avea nevoie atât de bani, cât și de răbdare”.

Jim a intervenit apoi, adăugând: „A fost vorba de 100 de milioane de COP (20.918 lire sterline). Sunt bani mulți, dar a meritat, pentru că se vede că micul nostru miracol se apropie. ”

Alina, născută în Columbia în 1969, este o actriță și scenaristă care a fost căsătorită cu actorul cubanez Mijail Mulkay între 2005 și 2008, după cum a relatat What’sTheJam. Ea a apărut pentru prima dată în numeroase telenovele columbiene în 1991, înainte de a juca în emisiuni populare precum „El Señor de los Cielos” („Domnul Cerului”) și „La Reina del Sur” („Regina Sudului”).

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel