duminică, iunie 4, 2023

Rebecca Turner a observat anumite modificări ale pielii sale care s-au dovedit a fi cancer de piele.

În decembrie 2021, Rebecca Turner a observat că o porțiune de piele de pe pielea ei își pierduse pigmentul.

Apoi, la scurt timp după aceea, a apărut o mică umflătură roșie în zona mai deschisă a pielii de pe pieptul ei.

Îngrijorată pe bună dreptate, asistenta în vârstă de 44 de ani și-a programat o întâlnire cu medicul ei, care a fotografiat leziunea și a trimis-o la un dermatolog.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

I s-a spus că va trebui să aștepte până la trei săptămâni pentru rezultate; când nu a primit niciun răspuns, Rebecca a sunat în locul ei.

Rebecca a aflat că dermatologul dorea să vadă mai multe fotografii ale leziunii sale.

Apoi a fost programată pentru o consultație directă cu dermatologul în clinică, la șase luni de la prima consultație la medicul de familie în legătură cu modificările cutanate.

După ce i s-a făcut o biopsie, Rebecca a spus: „Am primit o scrisoare pentru o programare, la opt săptămâni după ce am fost consultată prima dată.

„Am presupus că laboratoarele nu au găsit nimic. În acest moment, ceea ce luaseră crescuse din nou”.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...


Melanom malign

Întoarsă la clinică, Rebecca a împărtășit: „Eram singură la programare și l-am auzit pe consultant spunându-i asistentului medical: „Bineînțeles, a crescut din nou, este melanom malign”.”

După ce i s-a spus că leziunea ei „nu era o prezentare obișnuită” a melanomului malign (adică a cancerului de piele), Rebecca a fost uimită de diagnosticul devastator de stadiul 2c.

Te-ar mai interesa: Pielea uscată și pruritul, semne ale unor probleme...

Cancer Research UK explică: „Stadiul 2C înseamnă că melanomul are o grosime mai mare de 4 mm și, la microscop, stratul cel mai exterior al pielii care acoperă tumora pare rupt (este ulcerat).”

Rebecca a declarat pentru WalesOnline: „În fiecare zi în care este acolo, există riscul ca aceasta să se răspândească în tot corpul.”

Asistenta medicală este categorică și susține că, dacă ar fi fost consultată „în primele trei săptămâni” de la prima vizită la medicul ei, „este foarte probabil ca melanomul meu să fi fost în stadiul unu”.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private