luni, iunie 27, 2022

Asistentă care a furat cardurile pacienților. O femeia, în vârstă de 56 de ani, care locuiește în Florența, este acuzată că a luat mai multe cărți de credit ale pacienților din spitalul Santo Stefano di Prato, acolo unde lucrează ca asistentă.

Ea făcea de fiecare dată cumpărături sub 25 de euro, să nu fie nevoită să introducă codul pin, scrie cotidianul italian Il Tirreno, care precizează că femeia acuzată este româncă.

Te-ar mai interesa: Cel mai sănătos tip de brânză. Protejează ficatul ...

Descoperită de carabinieri

Totul a început pe 5 iunie anul trecut, când o femeie de cincizeci de ani a murit de Covid în spital. În aceeași zi, tatăl ei și-a seama că cineva folosește cardul fiicei sale pentru a face cumpărături la Esselunga, din via Fiorentina. A făcut o plângere la conducerea spitalului, convins ca toate cumpărturile au avut loc în perioada în care fiica lui a fost spitalizată. A fost deschisă o anchetă, iar autoritățile au identificat femeia care a folosit cardul. Era vorba despre o asistentă din spitalul Santo Stefano di Prato, aflat în apriliere de Florența.

Carabinierii au percheziționat apoi dulapul, mașina și casa femeii, care locuiește în Florența, iar sub covorul mașinii au mai găsit și alte cărți de credit, dintre care una era pe numele unei asistente care avusese un accident și fusese la rândul ei internată în spital.

Te-ar mai interesa: Detoxifiere. Ce reguli ar trebui sa respecti? Sfat...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private