joi, decembrie 1, 2022

Christina Applegate, blonda devenită cunoscută din „Familia Bundy”, a ajuns de nerecunoscut. Ea suferă de o boală cumplită, care îi afectează mișcările, motiv pentru care nu poate merge decât sprijinindu-se de un baston. Mai mult, ea s-a îngrășat 20 de kilograme. 

Christina Applegate a vorbit despre primele simptome fizice care au apărut după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Christina Applegate, blonda devenită cunoscută din „Familia Bundy”, spune că realizarea celui de-al treilea sezon din ”Dead to Me”, este cel mai greu lucru pe care l-a făcut vreodată, potrivit YahooNews. Applegate a povestit cum au decurs filmările la acest ultim sezon.

Actrița care a devenit cunoscută în anii 80 odată cu serialul ”Familia Bundy” are acum 50 de ani și suferă de o boală cumplită, care îi afectează mișcările. În plus, frumoasa actriță s-a îngrășat cu aproape 20 de kilograme și nu poate merge decât sprijinindu-se în baston.

Christina Applegate, diagnosticată în 2021 cu scleroză multiplă

Christina Applegate a fost diagnosticată cu boala sistemului nervos central, care întrerupe fluxul de informații în interiorul creierului, precum și între creier și corp, în timp ce filma ultimele episoade ale serialului ”Dead To Me”, în vara anului trecut.

Te-ar mai interesa: Peste 70.000 de ore de consiliere psihologică pent...

Serialul a luat o pauză de cinci luni, pentru ca ea să poată începe tratamentul. În cel mai recent interviu acordat ziarului ”New York Times”, actrița spune că a avut nevoie de mult timp pentru a se obișnui cu acest diagnostic crunt și a încerca să o ia de la capăt.

A început lupta cu organismul pentru că nu poate accepta realitatea

„Aveam obligația să termin de spus povestea, care a adus deja două nominalizări la Emmy”, a spus Applegate.

Ea explicat că, inițial, regizorul și producătorul au propus ca serialul să se oprească, iar ultimele episoade din primele două sezoane să fie făcute cu ajutorul unor filmări mai vechi. ”Am spus: „Nu. Îl vom face în continuare, dar o vom face cu anumite condiții”, a povestit actrița.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

Pentru că sănătatea nu i-a mai permis să facă tot ce făcea înainte pe platourile de filmare, a început să lupte cu organismul ei, fiind conștientă că nimic, niciun tratament, nu o va ajuta să fie ca înainte.

”Oarecum a fost bine pentru mine. Trebuia să procesez pierderea vieții mele, pierderea acelei părți din mine. Așa că aveam nevoie de timp”, a relatat ea, adăugând că niciodaă nu va putea accepta ce i se întâmplă. ”Nu voi accepta niciodată asta. Sunt foarte supărată”, a mărturisit ea.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

Când a revenit pe platourile de filmare, mobilitatea ei a început să scadă. Avea nevoie de un scaun cu rotile pentru a se deplasa. Avea dificultăți în a urca treptele până la rulotă. Corpul ei a cedat de mai multe ori în timpul filmărilor, mai ales când era foarte căld.

Un tehnician din echipă a trebuit să-i sprijine picioarele, în afara razei camerei de filmat, pentru a obține anumite cadre. A fost nevoită ca, în anumite secvențe ale serialului, să deschidă uși din decor, doar pentru a se sprijini de ele și a nu se prăbuși.

Te-ar mai interesa: Orice viitoare mamă trebuie să știe. Ce se întâmpl...

Applegate : Vreau ca oamenii să știe că sunt foarte conștientă de toate asta

Odată cu încheierea sezonului final al serialului, care va fi difuzat de Netflix pe 17 noiembrie, Applegate a declarat: „Este prima dată când cineva mă va vedea așa. M-am îngrășat aproape 20 de kg. Nu pot să merg fără baston. Vreau ca oamenii să știe că sunt foarte conștientă de toate asta”.

Semnale ale bolii: Actrița și-a pierdut echilibrul

Christina Applegate a mai spus că, înainte de a primi acest diagnostic, au existat semne ale bolii. Ea spus că și-a pierdut echilibrul în timp ce filma o scenă de dans și nu a mai putut să joace tenis. Și a amintit că era extrem de autocritică, crezând că trebuie să muncească mai mult. „Aș fi vrut să fi dat mai multă atenție acestor semnale. Dar cine eram eu să ştiu?”, a conchis celebra actriță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private