marți, iunie 6, 2023

Creatoarea de modă americană Kate Spade a fost descoperită moartă în apartamentul ei din New York marţi dimineaţa, fiind vorba aparent de o sinucidere, a informat poliţia, citată de Reuters.

Spade, în vârstă de 55 de ani, a fost descoperită spânzurată de către menajera sa în locuinţa sa de pe Park Avenue din zona Upper East Side Manhattan, a indicat ziarul New York Daily News, citând oficiali din cadrul poliţiei.

Te-ar mai interesa: Infecția gravă care se ascunde în corp. „Produce u...

Spade a fost co-fondatoare a mărcii vestimentare Kate Spade New York, pe care a vândut-o ulterior.

A devenit creator de modă în urmă cu 15 ani.

În trecut, era redactor specializat în accesorii la revista Mademoiselle înainte de a-şi lansa propria companie de design, Kate Spade New York, în 1993. Kate a început prin a vinde genţi şi apoi şi-a extins creaţiile pentru a include îmbracăminte, bijuterii, lenjerie de pat, pantofi şi parfumuri.

Kate Spade New York are peste 140 de magazine de vânzare cu amănuntul în Statele Unite şi peste 175 de magazine la nivel internaţional, conform site-ului companiei.

Te-ar mai interesa: Greșeala pe care credincioșii o fac în BISERICĂ. P...

Departamentul de Poliţie din New York a confirmat moartea creatoarei născută Katherine Noel Brosnahan, relatează Agerpres.

Se pare că ar fi lăsat și un bilet de adio, care a fost găsit de menajeră, adresat fiicei sale de 13 ani, Frances Beatrix Spade.

„Bea – te-am iubit întotdeauna. Nu este vina ta. Întreabă-l pe tati!” – ar fi scris designerul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private