marți, iunie 28, 2022

Venirea pe lume a unui copil produce multe schimbări în viața unui cuplu, dar mai ales în viața unei mame. Unele femei reușesc să facă față mai ușor acestei schimbări radicale, altele reușesc să se adune mai greu. Din cea de-a doua categorie face parte și Lili Sandu, care recent a recunoscut într-un interviu că după ce a născut s-a refugiat în alcool.

Deși declara că a reușit să își rezolve problemele cu alocoolul, paparazzi de la ciao.ro au surprins-o pe frumoasa vedetă răsfățându-se cu un pahar de vin.

Te-ar mai interesa: Horoscop Iulie. Cât de norocoși sunt nativii acest...

Lili Sandu are un băiețel de doi ani, după ce a urmat mai multe tratamente pentru a reuși să rămână însărcinată. Chiar dacă inițial părea să conștientizeze schimbările care vor urma în viața ei, acestea, cât și schimbările hormonale prin care a trecut, au împins-o într-o depresie puternică.

„În cazul meu alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți. Eu știam, din ce am auzit, că nu va fi doar cu lapte și miere și beatitudine.

Pentru mine primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea. Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat vedeta.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

Lili Sandu răsfăț cu un pahar de vin

În cadrul unui eveniment pe care l-a onorat alături de iubitul ei, Silviu Tolu, tânara mămică s-a răsfățat cu un pahar de vin și cu îmbrățișările iubitului.

Sursa foto: Ciao.ro

Cei doi s-au simțit minunat împreună. Mai ales că acest lucru părea să le lipsească.

”Tot ce facem îl are pe el (n.r. copilul) în prim plan acum. Nu mai suntem noi … Noi eram genul care ne luam bagajele și plecam”, a recunoscut Lili Sandu într-un interviu mai vechi.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Povestea de dragoste dintre brunetă și fotomodelul, Silviu Țolu, se desfășoară frumos de peste 7 ani de zile. În ciuda faptului că între ei există o diferență de vârstă mai mare de 10 ani.

„Da, este o diferență mare între noi, însă nu ne punem și nici nu ne-am pus limite. Încă de la început am zis că ne întâlnim, că ne iubim și cam atât. Iată că au trecut 6 ani și avem și un copil. Aveam în plan să facem și nunta, însă a venit nebunia asta cu pandemia și am fost nevoiți să oprim tot!”, a declarat actrița în urmă cu un an.

Te-ar mai interesa: Câte vieți a salvat vaccinul anti-covid la nivel m...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private