Sari la conținut

O concurentă de la „Mireasa” a ajuns la spital în comă! Simona Gheorghe în stare de șoc: „La un pas de atac de cord, puteai să faci stop cardiac”

Show-ul de televiziune „Mireasa” difuzat pe Antena 1 s-a confruntat cu o situație neașteptată. Una din concurente a ajuns în comă la spital din cauza consumului excesiv de alcool. Simona Gheorghe, cea care moderează emisiunea, a fost îngrozită la aflarea veștilor din partea redacției.

Pentru show-ul matrimonial de la Antena 1 se filmează 24 din 24, iar o situație neașteptată a avut loc într-una dintre seri după o petrecere în casa „Mireasa”. Miruna a leșinat în baie după ce a consumat prea mult alcool.

Concurenta a fost transportată de urgență la spital, după ce a fost găsită inconștientă în baie de una dintre colegele sale din emisiune. Simona Gherghe a răbufnit după ce a văzut imaginile cu starea în care a fost Miruna.

„N-am vrut să vă șochez cu imaginile astea, dar chiar a fost grav. Și sper să fie ca o lecție. Știi ce scrie pe biletul tău de externare?
Doamna doctor a scris cu litere mari: ‘STOP ALCOOL!.

Cine știe ce și-au imaginat oamenii ăia, când ești cu diagnostic etilism acut, deci, erai în comă alcoolică.

La un pas de atac de cord, puteai să faci stop cardiac”, a reacționat prezentatoarea, în direct, potrivit Antena1.

Concurenta susține că nu își mai aduce aminte ce s-a întâmplat și i-a fost foarte rușine să privească imaginile cu ea în starea respectivă. Miruna a declarat că nu consumă de obicei băuturi alcoolice, însă de data aceasta a băut prea mult într-un timp foarte scurt.

„La un moment dat am simțit că mă ia foarte rău amețeala. Ce s-a difuzat mai devreme, de la dans, nu mai țineam minte. Eu eram prezentă acolo, dar nu-mi aduc aminte nimic, cum am dansat. Știu clar că am vorbit cu Gabriela și acolo a fost ultimul moment pe care mi l-am amintit. Nu mai știam că m-am dus la toaletă, nu-mi aduc aminte nimic.

Eu, dacă merg la o petrecere, beau vin cu suc, dar dacă simt că m-am amețit după o cană, două, că atât îmi este de ajuns, mă opresc. Aici a fost vorba că am dat toate shot-uri. Și au fost unul după altul, la un timp relativ scurt. Nu am știut că voi reacționa așa, când am simțit amețeala aceea m-am oprit”, a spus Miruna.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel