marți, iunie 6, 2023

O familie din Târgu-Jiu a ajuns de urgență la spital după ce au consumat o ciorbă care conținea insecticid. Printre cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale se numără trei copii, doi dintre aceștia fiind bebeluși în vârstă de 8 și 10 luni.

Conform relatărilor, incidentul a avut loc într-un apartament din Târgu-Jiu, după ce o femeie din familie a preparat o ciorbă și a adăugat în mod neintenționat insecticid în loc de condimente.

Te-ar mai interesa: Strigătul de disperare al unei românce: „Am cancer...

Se pare că femeia a confundat o sticlă de apă cu una în care se afla un lichid folosit pentru combaterea dăunătorilor.

Din fericire, investigațiile nu au arătat prezența substanțelor toxice în sânge, motiv pentru care oamenii au preferat să plece acasă.

„S-au prezentat la spital cu o stare generală bună. Li s-au făcut toate analizele necesare, precum și consultații, iar medicii nu au constatat probleme sau depășiri ale indicatorilor.

Li s-a recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală, dar pacienții au refuzat șui au plecat acasă.

S-a luat legătura cu un medic specialist de la spitalul Floreasca, pentru discutarea cazului, aceștia recomandând supravegherea cazului“, spune Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, potrivit adevărul.ro.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private