luni, august 2, 2021

Mierea românească este în pericol. O amplă investigație EVZ.RO dezvăluie atentatul făcut la adresa albinelor din România prin folosirea unui insecticid mortal, pe care Europa l-a interzis!

Plantele sunt

otrăvite de cultivatori încă din stadiul de sămânță cu un insecticid care distruge nu doar insectele, ci și sănătatea noastră.

Neonicotinoidele utilizate de agricultorii români sunt de 7.000 de ori mai toxice decât DDT-UL, celebra substanță toxică, iar această practică se desfășoară sub deplina și iresponsabila protecție a statului, scrie evz.ro.

Citiți materialul cu aceste dezvăluiri incredibile AICI.

Constantin Dobrescu, reprezentantul Federației Asociațiilor Apicole din România – ROMAPIS: ” „Neonicotinoidele sunt insecticide de ultimă generație, practic ele ar trebui să reflecte un progres

al științei pe plan mondial. Așa au și fost prezentate la început, ca salvatoare ale plantelor, cum s-a petrecut, de altfel, și cu DDT- ul imediat după Al Doilea Război Mondial. Asta până s-a demonstrat că sunt insecticide extrem de toxice, de dăunătoare pentru culturi, implicit pentru om”.

 

Ultimele stiri

Parteneri