luni, noiembrie 28, 2022

O femeie de numai 28 de ani a năcut, în duș, fără să știe că era însărcinată. Surpriza femeii a fost și mai mare, întrucât menstruația era regulată chiar și înainte de sarcină.

Femeia din Australia era deja mamă a doi copii când l-a născut pe al treilea bebeluș.

Dimitty Bonnet, 28 de ani  simţit subit nevoia să împingă, în timp ce făcea duş. Aceasta a născut în acel moment, prinzând capul bebeluşului între picioare.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Experimentul secret cu care cerce...

Dimitty și soţul ei Jason nu plănuiau o altă sarcină, deoarece ei considerau că familia este completă cu cei doi copii, Nate de 5 ani şi Darci de 3 ani.

O femeie a născut în duș, fără să știe că este însărcinată

Șocul sarcinii a fost și mai mare, având în vedere că Dimitty a avut ciclul menstrual regulat şi cu câteva săptămâni înainte să nască, pe 26 februarie 2022, aceasta a făcut un test de sarcină care a ieşit negativ.

În momentul nașterii, când Dimitty era în duș, soţul ei Jason se afla în pat, dormind. Dimitty a strigat după ajutor, iar soţul ei s-a repezit în baie găsind-o pe aceasta acoperită de sânge şi cu un nou-născut în braţe.

Te-ar mai interesa: Atenție femei! RUJURILE conțin un amestec de subst...

Toată viaţa, am avut fluctuaţii de greutate, aşa că nu m-am gândit că e ceva în neregulă când m-am îngrăşat câteva kilograme.

Cu o luna înainte să nasc, am zburat cu avionul şi chiar am făcut o radiografie, după o accidentare la rugby, cu şase săptămâni în urmă. Absolut nimic nu mă anunţa că sunt însărcinată”, a afirmat Dimitty, potrivit mirror.co.uk.

A simțit o stare de rău numai cu o seară înainte

Cu o seară înainte să nasc, m-am simţit un pic rău. Mă durea un pic stomacul, aşa că m-am culcat mai devreme. Când m-am trezit, aveam senzaţia că trebuie să merg la toaletă, dar nu puteam. M-am gândit să fac un duş.

Te-ar mai interesa: Nu doar de calciu ai nevoie. Iată ce alți nutrienț...

Soţul meu încă dormea. La un moment dat, am simţit nevoia să împing şi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că ţineam capul bebeluşului între picioare”, a povestit femeia.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private