duminică, iunie 26, 2022

Caz viral în toată lumea. O asistentă maternală a zguduit întreaga breaslă medicală după declarațiile uluitoare pe care le-a făcut, sperând să i se ierte păcatele, pe patul morții.

Femeia nu mai are mult de trăit și caută să facă pace cu trecutul. Însă mărturia sa dezvăluie un comportament de o cruzime ieșită din comun.

Fosta asistentă recunoaște că în decurs de 12 ani, între 1983 și 1995 a schimbat peste 5000 de copii la naștere, la The University Teaching Hospital din Zambia.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

Aflată în stare terminală, bolnavă de cancer, își cere iertare familiilor cărora le-a schimbat viețile cu forța, știind că mulți s-au și despărțit după ce analizele ar fi atestat că nu erau părinții copiilor pe care îi credeau ai lor.

Asistenta a dovedit o cruzime inimaginabilă. Elizabeth Mwewa vrea acum să moară împăcată, potrivit tuco.co.ke.

Își cere iertare oamenilor și lui Dumnezeu și spune că unica motivație pentru aceste acțiuni inimaginabile a fost distracția.

O anchetă a fost demarată în Zambia, iar concluziile preliminare sunt cel puțin interesante: numele femeii nu apare în Registrul Național al Asistentelor din Zambia, iar anchetatorii nu au găsit dovezi că această femeie ar fi lucrat la spitalul UTH vreodată, conform lusakatimes.com.

Te-ar mai interesa: Previziuni RUNE 27-3 Iunie. Voropchievici: Totul e...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private