marți, ianuarie 31, 2023

Mama lui GIANLUCA VIALLI s-a grăbit la Londra din Italia pentru a fi alături de fiul ei, după ce starea acestuia s-a înrăutățit în această săptămână, susțin rsurse din presa italiană. Fostul atacant al Chelsea și al Italiei primește tratament la spital în timp ce se luptă cu cancerul pancreatic.

Vialli, în vârstă de 58 de ani, a renunțat recent la rolul său cu echipa națională a Italiei pentru a se concentra pe lupta sa împotriva bolii.

Te-ar mai interesa: Previziuni Carmen Harra: „Pe parcursul anului o să...

El a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer pancreatic în 2017, iar în 2020 a anunțat că a câștigar lupta cu boala, potrivit The Sun.

Cancerul i-a revenit în 2021, iar ziarul italian Corriere Della Sera susține că starea lui s-a agravat recent.

Mama lui Vialli, Maria Teresa, în vârstă de 87 de ani, și fratele său au zburat la Londra pentru a-l vizita la spital, semn că lucrurile par să se înrăutățească.

Corriere Della Sera susține că starea lui Vialli este „gravă”, deoarece primește tratament pentru cancer.

Într-o declarație de săptămâna trecută, Vialli a confirmat că se îndepărtează de poziția pe care o are la echipa italiană, dar speră că va fi doar temporar.

Te-ar mai interesa: Horoscop 1 februarie 2023. O zi dezastruoasă pentr...

El a declarat: „La finalul unei „negocieri” lungi și dificile cu minunata mea echipă de oncologi, am decis să suspend, sper temporar, angajamentele mele profesionale prezente și viitoare.

Scopul este să folosesc toate energiile psiho-fizice pentru a-mi ajuta corpul să depășească această fază a bolii, astfel încât să pot întâmpina cât mai curând posibil noi aventuri și să le împărtășesc cu voi toți.”

Te-ar mai interesa: Oana Roman: Mă bătea de îmi sărea apa în cap!...

Gianluca Vialli a jucat, în cariera sa, pentru Cremonense, Sampdoria, Juventus și Chelsea. A bifat și 59 de meciuri pentru prima reprezentativă a Italiei, pentru care a marcat 16 goluri. La sfârşitul carierei de fotbalist, a fost pentru scurt timp jucător-manager la Chelsea, apoi antrenor la Watford, înainte de a se alătura staff-ului Italiei, în 2019.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private