duminică, iunie 4, 2023

O lume întreagă e în șoc! O actriță celebră s-a sinucis la doar 16 ani. Anunțul sfâșietor făcut de mama sa

Kailia Posey a devenit cunoscută încă din copilărie, după apariția în show-ul „Toddlers and Tiaras”. Chipul său a devenit celebru mai ales după ce una dintre reacțiile sale a devenit un meme folosit și în prezent de foarte mulți oameni.

Kailia Posey dead: Toddlers and Tiaras star dies aged 16 | Metro News

O actriță celebră s-a sinucis la doar 16 ani. Anunțul sfâșietor făcut de mama sa

Din păcate, din motive necunoscute, actrița Kailia Posey și-a luat viața în mod tragic la vârsta de doar 16 ani. Anunțul a fost făcut chiar de mama sa,  într-o declarație sfâșietoare.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

„Nu am cuvinte. O fată frumoasă a dispărut. Vă rugăm să ne acordați intimitate în timp ce plângem pierderea Kailiei”, a scris Marcy Posey, mama ei, pe rețelele de socializare.

În ciuda faptului că a fost cea care a transmis vestea cumplită, inițial mama nu a vrut să comenteze cauza morții fetei, deși unele mass-media au indicat că era vorba de sinucidere, lucru care a fost confirmat ulterior chiar de familie.

„Deși era o adolescentă cu un viitor strălucit, din păcate, într-un moment imprudent, a luat decizia neplăcută de a-și pune capăt vieții”, a declarat o sursă din familie pentru TMZ.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Detaliile morții rămân neclare

Potrivit primelor surse, Posey ar fi murit într-un accident de maşină în Las Vegas. În ciuda acestui fapt, medicul legist din comitatul Clark a declarat pentru Daily Mail că nu aşa au stat lucrurile. El nu a vrut să dea detalii în privinţa morții.

Deși detaliile despre moartea ei sunt neclare, rețelele de socializare confirmă că Posey a avut două evenimente importante în zilele care i-au precedat moartea. Şi-a sărbătorit vârsta de 16 ani pe 19 aprilie.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Într-o postare pe Instagram a distribuit fotografii de la petrecerea care se pare că a avut loc în statul Washington. Familia ei și cei mai buni prieteni au fost prezenți. Mama ei a postat sâmbăta aceea şi fotografii din seara balului de absolvire al Kailiei Posey.

În copilărie, Posey a participatt în realityshow-ul Toddlers and Tiaras, un serial TLC care urmărește familiile de copii concurând la concursuri de frumusețe. Reality show-ul a rulat timp de șapte sezoane, din 2009 până în 2013.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Tânăra a devenit o figură extrem de cunoscută în mediul online, după ce a fost surprinsă rânjind cu gura până la urechi în timpul unui episod din Toddlers and Tiaras.

Imaginea cu ea a devenit un meme folosit la nivel mondial.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private