Sari la conținut

O mai țineți minte? A fost o mare vedetă în România, dar acum nu o mai recunoști. Ce s-a ales de ea ..

A fost o mare vedetă în România, dar acum nu o mai recunoști. După ce s-a retras din viața publică, a renunțat la tot ce a consacrat-o și a ales calea lui Dumnezeu.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu, Carmen Plesea, a fost una dintre cele mai controversate figuri pe scena showbiz-ului românesc. A devenit faimoasă pentru codițile afro, dar și pentru animalul ei de companie pe care îl lua peste tot – pitonul Kaa.

Ce s-a ales din Carmen Pleșea, îmblânzitoarea de șerpi

După ce s-a despărțit de Costin Mărculescu cu mare scandal, vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor, a reunțat la ținutele provocatoare, dar și la machiajul strident.

În acest moment, Carmen Pleșea a ajuns la vârsta de 55 ani și a pierdut frumusețea de odinioară, dar și lupta cu kilogramele. Aceasta s-a schimbat radical după ce în 2019 mama sa, pe care a iubit-o enorm, și-a dat ultima suflare chiar în brațele blondei. O altă nenorocire s-a produs câțiva ani în urmă, după ce și-a pierdut tatăl.

Boala de care suferea Costin MARCULESCU

În vârstă de 50 de ani, Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă,iar apropiații susțin că acesta suferea de probleme cardiace.

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD pentru ca a avut o tensiune extrem de mare, intrase in panica, lasase doua numere de telefon: al lui Pepe si al meu, in cazul in care se intampla ceva (…) Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de fata cu mine ca va trebui sa ia toată viata un tratament pentru inima”, a dezvaluit Mara Banica.

„Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodata sa ia tratament de inima. Poate acolo, in cada, i s-o fi ridicat tensiunea de la aburi. E posibil sa fi facut un infarct. Dar lucrurile astea le va stabili necrologul, de indată ce ii va face autopsia”, a afirmat Mara Bănică pentru Observator.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: