luni, august 15, 2022

Alexandru Cumpănașu accident rutier grav! A fost nevoie de intervenţia SMURD: „A fost prima seara în care am ieșit fără copii”

Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României (CNMR) a fost victima unui accident grav, joi seară. A fost nevoie de intervenția SMURD.

Imediat după accident Cumpănașu a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook, transmițând că se află la spital.

Te-ar mai interesa: Mesaje Sfânta Maria 2022. Cele mai frumoase urări ...

Alexandru Cumpănașu accident rutier grav! A fost nevoie de intervenţia SMURD

„Cand un dobitoc nu se asigura si intra puternic in tine. Acum sunt la spital. Cine injura SMURD e un dobitoc. Au sosit in 3 min. Revin. Sper”, a scris Alexandru Cumpănașu.

După câteva ore, Cumpănașu a revenit cu un mesaj în care a anunțat că starea sa este una bună, dar că încă i se fac analize.

„Sunt încă la urgențe. Sper să nu fie nimic grav. Mi se fac analize. Dobitocul a intrat cu viteză în noi la Arcul de Triumf, tăind benzile. Nu am cuvinte să descriu ce i-aș face”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„A fost prima seara în care am ieșit fără copii”

Cumpănașu a mărturist deasemenea coincidența stranie din seara accidentului. Președintele CNMR a ieșit pentru prima dată doar cu soția, fără copii, care s-ar fi aflat chiar în locul impactului.

Te-ar mai interesa: Ritualul Mariei Dragomiroiu. Ce face cu părul după...

„A fost prima seară când am ieșit fără copii. Pe locul impactului de obicei stau copiii. Nu știu cum Dumnezeu i-a ferit în seara aceasta! Dacă ar fi fost în mașină ori erau morți, ori grav răniți. Noi circulam exemplar.

Mă voi gândi dacă îi depun plângere penală. Pot să vă spun însă că de data aceasta Poliția și SMURD au acționat exemplar: au venit în maxim 3 min și au fost calmi și profesioniști! Și cei de la Rutieră, și SMURD”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

Te-ar mai interesa: Alzheimer și Parkinson: metoda naturală care ajută...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private