Sari la conținut

O mamă cu cancer terminal a ales să moară. „M-am trezit în fiecare zi într-un coșmar”. Drama cumplită a unei femei chinuită de soț, care s-a sinucis după ce și-a pierdut copiii la divorț

Sursa foto: NY Post
O femeie cu cancer terminal si-a pus capat vietii

O mamă cu cancer terminal a ales să moară. „M-am trezit în fiecare zi într-un coșmar”. Drama cumplită a unei femei chinuită de soț, care s-a sinucis după ce și-a pierdut copiii la divorț.

Din afară părea că are totul, dar adevărul era mult mai cumplit decât și-ar fi putut închipui cineva.

Catherine Kassenoff, în vârstă de 54 de ani, din Westchester, mamă a trei copii și fost consilier special al guvernatorului New York-ului, a ales să-și pună capăt vieţii.

O mamă cu cancer terminal a ales să moară. „M-am trezit în fiecare zi într-un coșmar”

A ales să se despartă de această lume prin sinucidere asistată în Elveția, după ce a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară și și-a acuzat fostul de abuz. În ultimul proces, pierduse custodia copiilor şi dreptul de a-i mai vedea.

Ultimul ei mesaj postat pe Facebook este extrem de emoționant și cutremurător. Femeia și-a transmis ultimile gânduri chiar înainte de a-şi pune capăt zilelor.

În mai, Catherine Kassenoff a postat pe Facebook un mesaj care își anunța prietenii că își „va pune capăt propriei vieți”, potrivit Daily Mail.

„Cu o profundă durere de inimă, sper că nu ați experimentat asta vreodată, să scrieţi ultima postare vreodată. Astăzi, îmi voi pune capăt propriei vieți. Voi face acest lucru într-un cadru demn și idilic în Europa.

Pur și simplu nu mai sunt alte opțiuni. În ultimii patru ani din viața mea, m-am trezit în fiecare zi într-un coșmar. Nu mai pot îndura abuzul și teroarea lui Allan Kassenoff…

De asemenea, am îndurat devastatoarea veste că voi fi fără copiii mei atât de mult timp…”, a scris ea într-o postare, acum ștearsă.

Sursa foto: NY Post

Drama cumplită a unei femei chinuită de soț, care s-a sinucis după ce și-a pierdut copiii la divorț.

Catherine a fusese diagnosticată cu a treia rundă de cancer în stadiu terminal. Pe lângă boala vicioasă, ea ar fi fost abuzată de soţul ei, Allan, pe care l-a filmat făcând crize de furie şi numindu-o „o ratată grasă și bătrână”.

Ea a publicat mii de documente judecătorești, alături de videoclipuri, într-un link de Dropbox în postarea ei de rămas bun.

„Poate că dacă aș avea rezistența fizică pentru a continua, aș face-o. Dar, având în vedere o nouă problemă de sănătate terminală, care îmi va limita în curând și puterea fizică, și fără nicio protecție din partea instanțelor, nu pot continua să fug de Allan”, a scris femeia.

Catherine a mai spus că nu se simte suficient de puternică pentru a trece din nou prin „chimioterapie, intervenții chirurgicale și radiații debilitante”.

Femeia și-a ținut secrete problemele de sănătate, pentru că soțul ei ar fi încercat mult mai mult să-i pună capăt existenței. Allan, care lucrează pentru firma de avocatură Greenberg Traurig, este în prezent investigat de companie și și-a luat un „concediu voluntar pentru a se concentra asupra familiei sale”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel