Sari la conținut

O mamă curajoasă a doi copii se plângea mereu de dureri de spate! Incredibil ce au putut să descopere doctorii!

Natasha Stacey, o tânără mamă în vârstă de 28 de ani, a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, după ce s-a plâns de dureri înfiorătoare de spate timp de un an. Inițial, medicii  i-au transmis că durerea este o sciatică acută, dar ulterior i s-a dat diagnosticul devastator de cancer.

O scanare RMN a descoperit o tumoare pe coloana ei și cancerul s-a extins și în creier, potrivit publicației The Mirror.

Mama cu doi copii din Flint din Țara Galilor, a suferit o operație pentru îndepărtarea tumorii coloanei vertebrale și este acum în curs de tratament la Centrul pentru Cancer Clatterbridge din Merseyside.

Jessica Stacey a creat o pagină de strângere de fonduri pentru a-și ajuta verișoara, relatează North Wales Live.

Ea a postat: „Drumul de urmat va fi unul greu, dar este cea mai puternică, frumoasă, curajoasă și hotărâtă femeie pe care o cunosc. Tash are foc în suflet și este o adevărată inspirație. Ea va lupta cu asta și vom fi alături de ea la fiecare pas și sunt sigur că tot Flint va fi și el.”

Natasha și-a vizitat prima dată medicul de familie în urmă cu peste un an și a fost diagnosticată pentru prima dată cu sciatică acută, dar durerea ei a devenit mai târziu chinuitoare.

După ce le-a cerut medicilor să efectueze mai multe teste, o scanare RMN în septembrie anul acesta a scos la iveală o tumoare pe coloana vertebrală, care a fost ulterior diagnosticată ca o formă „agresivă” de cancer.

Mama curajoasă va urma acum săptămâni de chimioterapie obositoare în perioada sărbătorilor.

Familia Natashei este hotărâtă să îi ofere mamei eroine un Crăciun de neuitat  alături de cei doi copii ai ei, care au doar șapte și patru ani.

„Tash este viața și sufletul petrecerii, este o persoană atât de incredibilă, cu siguranță nu aș fi putut să mă descurc la fel de bine ca ea”, declară verișoara ei.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel