joi, mai 26, 2022

O nouă ATENȚIONARE de la nutriționist! Nu toate alimentele din meniul de Paște sunt bune pentru dietă. Multe dintre ele, de fapt pot pune punct obiectivului de a pierde câteva kilograme.

O nouă ATENȚIONARE de la nutriționist! E interzis! NU mai mâncați aceste produse dacă sunteți la DIETĂ

Zahărul, grăsimile și carbohidrații sunt interzise în regimul de slăbire. Iar dacă nu doriți să vă îngrășați trebuie să le evitați. Medicul nutriționist Mihaela Bilic că trebuie să avem mare grijă la salata de icre, vinete sau de boeuf. Ar fi bine să le evităm, iar dacă o facem să fie cu moderație. În schimb, avem liber la un preparat culinar tradițional românesc. Este un produs ușor de digerat și plin de vitamine.

Te-ar mai interesa: Cum gestionezi un atac de panică? Măsuri de prim-a...

medicul nutriționist spune că trebuie să nu depășim limita în ceea ce privește cantitatea de zahăr consumată. Iar la capitolul ouă e important ca atunci când le vopsim să utilizăm vopsea de calitate și să avem grijă ca acest aliment să nu fie spart sau crăpat.

Bilic: După un detox de zahăr, pasca, orezul cu lapte, banana pot să fie variante perfecte pentru dulce

„Însă atenție și aici la mâna care pune zahărul! Avem această „generozitate” și nu realizăm că în momentul în care punem prea mult zahăr acoperim toate aromele. O pască trebuie să aibă gustul acela de făină, de cereale, de brânză, de ce să pui atât de mult zahăr? Pasca nu e prăjitură, e mai degrabă un produs de panificație, este o pâine cu brânză un pic îndulcită.

Te-ar mai interesa: Specialist în sănătate publică despre variola maim...

Cuvântul prăjitură presupune un aliment care să fie în primul rând dulce, or pasca este ca orezul cu lapte. Dacă vrei să faci un orez cu lapte fără niciun fel de zahăr, vei constata cu surprindere că laptele are gust dulceag, orezul are gust dulceag și că e un dulce care te satisface, mai ales dacă ai făcut un detox de zahăr. După un detox de zahăr, pasca, orezul cu lapte, banana pot să fie variante perfecte pentru dulce”, a spus Mihaela Bilic, potrivit Playtech.

Te-ar mai interesa: Pietrele la rinichi. Simptomul care apare dacă te ...

Drobul de miel este un preparat culinar tradițional românesc, fiind una dintre mâncărurile din miel specifice sărbătorii de Paște. Ingredientele principale sunt măruntaiele de miel, verdețuri, ouă, pâine înmuiată în apă sau lapte. Măruntaiele fierte și tocate sunt amestecate cu celelalte ingrediente și condimente.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private