marți, ianuarie 31, 2023

O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja zgomotul.

O femeie dintr-un oraș din sud-vestul Germaniei a fost arestată după ce, marți seara, ar fi oprit de două ori ventilatorul unei colege de cameră din spital. Aceasta și-a motivat gestul spunând că era enervată de sunetul pe care îl producea.

O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon pentru că o deranja zgomotul

Femeia în vârstă de 72 de ani a fost reţinută sub suspiciunea de tentativă de omor după incidentul care a avut loc în oraşul Mannheim, din sud-vestul ţării.

Te-ar mai interesa: Ce legătură există între dermatita atopică și stre...

Potrivit The Guardian, poliţia şi procurorii au spus că suspecta ar fi oprit ventilatorul unei femei şi apoi, în ciuda faptului că personalul i-a spus că aparatul este vital pentru pacientă, l-a oprit din nou mai târziu.

Pacienta a trebuit să fie resuscitată au spus autorităţile şi, deşi viaţa ei nu era în pericol, ea a avut totuşi nevoie de terapie intensivă.

Într-un comunicat de presă comun publicat de procuratura și de poliția din Mannheim se arată că femeia a oprit ventilatorul înainte de ora 20.00, după ce „s-a simțit deranjată de zgomotul provenit de la aparatul de oxigen”.

Te-ar mai interesa: Mâncarea din spitale, bătaie de joc pentru pacienţ...

„Deși suspecta a fost informată de către personalul spitalului că alimentarea cu oxigen era o măsură vitală, ea ar fi oprit din nou dispozitivul în jurul orei 21:00”, se arată în comunicat.

Suspecta a fost dusă în faţa unui judecător miercuri şi apoi a ajuns în arest. Investigațiile sunt în curs de desfășurare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private