duminică, ianuarie 29, 2023

La vârsta de 44 de ani, Oprah Winfrey a suferit o depresie serioasă. Considerată un mogul media, celebra prezentatoare care a ajuns la o avere impresionantă de 3,7 miliarde de dolari, fiind mai bogată decât președintele Trump, a povestit prin ce drame a trecut într-un interviu acordat revistei Vogue.

Oprah a mărturisit că începutul depresiei s-a concretizat în înecarea amarului în mâncare, astfel a simțit că își poate reprima sentimentele de furie și neputință.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

I-a fost foarte greu să conștientizeze că are o problemă. Dar se tot gândea la starea sa, la faptul că se ascundea și, mai ales, la ce ar fi zis telespectatoarele ei, în fața cărora părea puternică.

Singurul lucru care a ajutat-o să iasă din gaura neagră a vieții a fost gândirea pozitivă.

”E greu să fii recunoscător pentru ceva ce simți că nu ai.”

Dar când ajungi la 60 de ani, nu mai ai scuze. La 63 nici atât! Trebuie să te aduni, de pe jos, de sub nivelul mării, de unde ești și să te repui pe picioare. Kilogramele în plus i-au fost povară fizică, spirituală, emoțională. Dar acum, nu mai există scuze nici pentru asta.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 ianuarie. Zodia care primește azi o su...

Așadar, o femeie de succes de la care trebuie să învățăm: oricâte șuturi ne dă viața, cât timp încă trăim nimic nu e pierdut și trebuie să luptăm pentru dreptul la fericire și împlinire.

Apreciata prezentatoare are acum și cărți motivaționale și inspiraționale, scrise tot din dorința de a își ajuta semenii să-și depășească obstacolele vieții.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private