miercuri, septembrie 28, 2022

 O tânără a adormit pe plajă, iar când s-a trezit s-a îngrozit. „Folosiți cremă de protecție solară să nu pățiți ca mine”

Sirin Murad, o tânără în vârstă de 25 de ani din marea britanie, a adormit pe o plajă din Bulgaria, iar când s-a trezit pielea frunții era contractată. Fiind cosmeticiană, Sirin folosește mereu crema de protecție solară, însă, de data aceasta a uitat.

Te-ar mai interesa: De ce nu e bine să la culcare cu stomacul gol. Iat...

În urma acestei experiențe dureroase prin care a trecut, tânăra dorește acum să tragă un semnal de alarmă cu privire la importanța protecției solare.

UK news: Woman who fell asleep in the sun horrified when she woke up and  saw her forehead

 O tânără a adormit pe plajă, iar când s-a trezit s-a îngrozit. „Folosiți cremă de protecție solară să nu pățiți ca mine”

Potrivit ndtv.com, femeia în vârstă de 25 de ani care a adormit la soare timp de 30 de minute s-a îngrozit după ce și-a observat pielea contractată.

Esteticiana Sirin Murad se afla într-o vacanță în Bulgaria când a adormit afară, la 21 de grade Celsius, fără să se dea cu cremă de protecție solară. Ea s-a trezit din somnul de 30 de minute cu fața ușor inflamată și roșie, dar nu a dat importanță și a continuat să se relaxeze fără protecție solară.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic: ”Acesta este cel mai important fact...

Cu toate acestea, a doua zi, pielea ei a devenit atât de strânsă încât atunci când și-a încruntat sprâncenele părea din plastic.

Deși a crezut că totul va trece de la sine, pe măsură ce au trecut zilele, întreaga față a tinerei a început să se decojească, fapt care a determinat-o să meargă la dermatolog.

O tânără s-a trezit plină de bășici după ce a adormit la soare, timp de o  jumătate de oră. Imaginile au sensibilizat întreg internetul FOTO

 „Folosiți cremă de protecție solară să nu pățiți ca mine”

Sirin Murad a explicat că, la început, nu simțea durere, ci doar un inconfort la apăsare pe locul inflamat.

Te-ar mai interesa: A apărut toată filmarea cu bătaia dintre Anamaria ...

„La început chiar nu mă durea nimic, doar că îmi simțeam fruntea inflamată când o apăsam”, a povestit tânăra.

„M-a durut a doua zi, dar chiar m-am simțit ușurată când a început să se exfolieze. Nu m-a mai durut și m-am simțit mult mai bine. În mod ciudat, pielea mea este grozavă acum!”, a adăugat ea.

În urma acestei experiențe dureroase, esteticiana dorește acum să tragă un semnal de alarmă asupra importanței protecției solare.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

„Indiferent cât de mult crezi că vei fi bine sau că pielea ta nu se va arde, aplică întotdeauna cremă de protecție solară!”, a spus ea.

Acest incident a avut loc luna trecută și de atunci pielea tinerei s-a mai vindecat. În prezent Sirin mai are doar câteva pete rozalii pe obraji. Cu toate acestea, cazul ei ar fi putut fi mai rău, arsurile solare severe crescând semnificativ riscul de melanom, care este cel mai periculos tip de cancer de piele.

Te-ar mai interesa: Unde doare colonul și de ce apare durerea. Atenție...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private