Sari la conținut

O tânără dispărută în urmă cu 9 ani a fost găsită ZIDITĂ în apartamentul în care a locuit. Fostul IUBIT a recunoscut CRIMA

FOTO: ANTENA 3

Corpul neînsuflețit al albanezei Sibora Gagani, în vârstă de 22 de ani, a fost găsit în apartamentul în care a locuit împreună cu iubitul ei de atunci și criminal mărturisit, Marco.

Polițiștii au găsit rămășițele tinerei care a dispărut în urmă cu nouă ani într-o ladă de lemn, în spatele unui perete al casei.

Trupul neînsuflețit al Siborei Gagani, o tânără de origine albaneză, a fost găsit marți zidit în casa în care locuia în Torremolinos (Malaga) cu Marco R., care îi era partener de viață și care i-ar fi pus capăt zilelor. Femeia era dispărută din 2014, mai exact din 7 iulie același an, când rudele sale, care locuiesc în Italia, au primit ultima oară vești de la ea.

Marco este, de asemenea, autorul uciderii prin înjunghiere a Paulei, o altă tânără cu care a avut o relație și cu care a locuit, de asemenea, în Torremolinos. După ce a fost arestat, el a mărturisit spontan că a ucis-o pe Sibora și că i-a ascuns cadavrul în spatele unui perete din apartamentul său, scrie El Mundo.

Citeste si:

Anchetatorii Poliției Naționale au percheziționat în mai multe rânduri apartamentul în care Sibora și Marco locuiau împreună pe o stradă centrală din Torremolinos, foarte aproape de primărie și de secția de poliție, dar nu au găsit nimic. Cadavrul Siborei era bine ascuns într-o ladă de lemn între pereții casei, potrivit unor surse din cadrul poliției.

Pentru a-l localiza, agenții grupului UDEV și ai brigăzii locale de poliție judiciară, în colaborare cu unitatea de sisteme speciale SGLI, au folosit echipamente cu raze X pentru a cerceta minuțios proprietatea până când au găsit rămășițele. După ce cadavrul a fost scos, acesta a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML) din Malaga, unde se așteaptă ca acesta să fie supus unei autopsii pentru a-i confirma identitatea.

FOTO: ANTENA 3

Dispariția suspectă a Siborei

La câteva zile după dispariția Siborei, Marco – în vârstă de 45 de ani și de naționalitate italiană – a vorbit cu mama tinerei albaneze și a asigurat-o că fata a decis să se întoarcă în Italia peste noapte, deși nu-și luase lucrurile cu ea, iar telefonul mobil nu mai emitea semnal din zuai în care a fost văzută ultima dată. Realitatea este că Sibora, care a dispărut când avea doar 22 de ani și ar fi împlinit astăzi 31 de ani, nu s-a mai întors niciodată la familia sa.

Încă din primul moment, circumstanțele dispariției sale au ridicat numeroase întrebări care lăsau să se gândească la ce este mai rău: telefonul ei mobil nu a mai fost pornit, nu și-a contactat familia – cu care vorbea des – iar actele de rezidență îi expiraseră și nu erau în regulă, ceea ce îi îngreuna, fără îndoială, călătoriile. În plus, cu puțin timp înainte, Sibora îi mărturisise mamei sale că relația ei nu mergea bine și că Marco – cu care se mutase în Costa del Sol în 2011 – „se purtase urât cu ea”. Familia și anchetatorii Siborei s-au îndoit întotdeauna de fostul ei iubit.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.