Sari la conținut

O femeie de 23 de ani și-a ucis sosia, găsită pe Instagram. Motivul terifiant pentru care a comis crima

O femeie germano-irakiană a fost acuzată de crimă şi riscă închisoare pe viaţă pentru că a ucis o altă femeie care îi seamănă. Shahraban K., de 23 de ani a crezut că o să reușească crima perfectă, după ce a căutat o tânără care să-i semene perfect și a ucis-o.

Potrivit anchetatorilor, Shahraban K. şi-a căutat săptămâni întregi dublura pe Instagram, a ademenit-o într-o capcană și, în final, a ucis-o desfigurând-o, pentru a-şi simula propria moarte. Femeia voia, astfel să scape de tutela părinţilor săi.

Shahraban K, left, has been accused of finding Khadidja O, right, on Instagram, and killing her as part of a plot to fake her own death

O femeie de 23 de ani și-a ucis sosia. Motivul terifiant pentru care a comis crima

Oribila crimă a avut loc pe 16 august 2022, când trupul fără viaţă al unei tinere cu faţa desfigurată a fost găsit într-o maşină parcată în oraşul bavarez Ingolstadt. Trupul victimei, identificat rapid ca fiind cel al lui Shahraban K., o cosmeticiană din München, a fost descoperit de propriii părinţi.

Dar, a doua zi după descoperire, în timpul autopsiei, au început să se răspândească primele îndoieli, confirmate ulterior de testul ADN.Victima nu era Shahraban, ci Khadidja, un blogger de modă de origine algeriană cu reşedinţa în statul Baden-Wurttemberg.

Ceea ce i-a frapat pe anchetatori este că victima avea aceeaşi vârstă cu Shahraban K. şi semăna cu ea. În acel moment, cazul a ţinut poliţia germană ocupată luni la rând.

S-a descoperit că Shahraban ar fi creat conturi false de Instagram şi a încercat săptămâni întregi să organizeze întâlniri cu femei care semănau cu ea. Până la urmă a găsit-o pe bloggeriţă: ca şi ea, Khadidja avea părul lung şi negru şi pielea chihlimbarului. Shahraban şi iubitul ei kosovar, Sheqir K, în vârstă de 24 de ani, au contactat-o ​​prefăcându-se că vor să cumpere produse cosmetice.

Au urcat-o în maşină, dar la un moment dat s-au oprit într-o pădure: au dat drumul victimei şi au atacat-o, înjunghiind-o de peste 50 de ori, arată cicatricile pe faţă.

Autopsia a scos la iveală adevărata identitate

Shahraban spusese familiei că se duce la Ingolstadt pentru a-l întâlni pe fostul ei soţ; iar când nu s-a întors, părinţii ei au mers să o caute la Ingolstadt şi i-au găsit Mercedesul lângă Dunăre.

Pe bancheta din spate se afla cadavrul unei femei tinere, cu părul negru, care fusese ucisă cu brutalitate, iar cei doi credeau că era fiica lor.

Înşelăciunea nu a durat mult, pentru că autopsia a scos la iveală adevărata identitate a cadavrului. Maşina a fost descoperită nu departe de apartamentul lui Sheqir K. şi adevărata identitate a victimei a fost descoperită în august.

„Nu primim un astfel de caz în fiecare zi, mai ales cu o întorsătură atât de spectaculoasă”, a declarat  un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit The Telegraph.

Crima a fost comisă din „motive banale”, probabil din dorinţa fetei de a se ascunde de familia ei, a mai spus acesta.

În ultimele zile, a fost confirmată reţinerea celor doi criminali diabolici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel