duminică, august 14, 2022

Voluntară ISU, dată afară din cauza unei postari pe Tik Tok. Tânăra, voluntar în cadrul Depratamentului pentru Situaţii de Urgenţă din Vălenii de Munte, a fost dată afară, decizia fiind luată în crusul zilei de luni 8 noiembrie, în urma unei şedinţe organizate de conducerea ISU Prahova.

În filmarea postată pe TikTok, tânăra părea că ridiculizează serviciul unic de urgenţă 112, gestul controversat fiind făcut îmbrăcată cu uniforma de serviciu. Acest detaliu i-a adus şi sancţionarea, conducerea ISU Prahova nefiind de acord cu asocierea imaginii instituţiei cu o astfel de postare publică.

Te-ar mai interesa: Previziuni rune 15-21 august. Voropchievici: Vine ...


S-a luat decizia de reziliere a contactului

”Domnişoara din videoclipul postat pe o reţea de socializare este voluntar ISU Prahova din anul 2019, desfăşurând activitatea în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vălenii de Munte. Până acum, nu a avut niciodată abateri de natura profesională.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Prahova nu admite şi nu încurajează astfel de comportamente, de care ne dezicem complet. Instituţia noastră pune accent pe moralitate, disciplină şi respect faţă de oameni. Tododată, menţionăm că la nivelul instituţiei s-a luat decizia de reziliere a contactului de voluntariat”, potrivit Biroului de Presă al ISU Prahova.

Te-ar mai interesa: Florin Salam NU a murit. Mesajul artistului pentru...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private