luni, mai 16, 2022

O cunoscută actriță din România a primit un diagnostic dur. Ea se confruntă de 2 ani cu boala Parkinson și are dificultăți de vorbire și deplasare.

În vârstă de 68 de ani, actrița nu se mai poate deplasa deloc singură și are nevoie de ajutor pentru a face acest lucru. De asemenea, ea se luptă și pentru a vorbi, deoarece afecțiunea i-a afectat și această abilitate.

Mare acriță, diagnosticată cu Parkinson

Sursa: Facebook / Raab Natasa

Este vorba despre Natașa Raab, sau Coana Chiva, cum o mai cunosc românii din reclama pentru iaurt care i-a adus celebritate. Ea a fost diagnosticată în urmă cu doi ani. Totuși, și-a găsit puterea pentru a ura „Sărbători Fericite!”, într-un interviu pentru Ego.ro.

Te-ar mai interesa: Demență: Studiile au identificat un medicament car...

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor ”Paște liniștit!” și vă mulțumesc din suflet că vă gândiți la mine”, a spus Natașa Raab, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Viki, femeia care are grijă de ea, mult mai optimistă

„Natașa nu poate merge, nu-și controlează mersul, dar mănâncă singură, iar mintea îi merge. Uneori vorbește mai greu, alteori e mai bine. Este și profesoară de dicție, așa că singură își face exercițiile de vorbire.

Acum ne aflăm la mine la țară, am luat-o din casa ei din Craiova, aici vom petrece Paștele. Acolo era mai greu, aici mă mai ajută soțul meu.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din ceaiurile medicinale. Te pot ...

Natașa ia cam 5 medicamente zilnic, după ce a fost diagnosticată cu Parkinson atipic, boală care evoluează încet. Are și un cărucior medical, cu care se deplasează, dar și un pat medical, adaptat nevoilor dânsei.

S-a descurcat singură, până anul trecut, dar, în timp, n-a mai putut merge, trebuie susținută. Intern, este însă bine cu analizele, doar mici probleme cu tensiunea. Vrea ca lumea să o rețină frumoasă, așa cum era când juca în filme”, a explicat Viki, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: Băutură eficientă pentru creșterea imunității. Lid...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private