Sari la conținut

Primele imagini cu Daniela Crudu însărcinată în 3 luni! Plus, sfaturile Biancăi Drăgușanu pentru fosta colegă de la „Un show păcătos”: „Să nu ceară sfaturi de la mamele atotștiutoare pentru că…”

Primele imagini cu Daniela Crudu însărcinată în 3 luni! Plus, sfaturile Biancăi Drăgușanu pentru fosta colegă de la „Un show păcătos”: „Să nu ceară sfaturi de la mamele atotștiutoare pentru că…”

Vestea că fosta vedetă de televiziune și actuala vedetă OnlyFans, Daniela Crudu, este însărcinată în 3 luni, a luat pe toată lumea prin surprindere.

Daniela Crudu, în vârstă de 33 de ani, este cunoscută pentru modul său copilăresc de a privi viața, iar mulți oameni au apreciat-o tocmai pentru buna sa dispoziție permanentă și felul în care trecea ușor peste orice supărare.

Primele imagini cu Daniela Crudu însărcinată în 3 luni

Cu toate acestea, Daniela mărturisea în urmă cu câteva săptămâni că simte că a venit și pentru ea momentul să fie fericită, să se așeze la casa ei și, de ce nu, să facă și un copil, potrivit Fanatik.

„Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”.

Se pare, însă, ca fosta asistentă a lui Capatos era deja gravidă atunci. După ce a așteptat, probabil, ca lucrurile să fie sigure, Daniela Crudu a făcut marele anunț.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului”, a declarat Daniela Crudu.

Vedeta OnlyFans a postat recent pe Instagram un filmuleț în care se observă că burtica de graviduță este deja conturată.

Poze vechi cu Bianca Dragușanu când era asistenta lui Capatos la “Un show păcătos” | Antena 1

Sfaturile Biancăi Drăgușanu pentru fosta colegă de la „Un show păcătos”

Și iată că, dacă în urmă cu mai bine de 10 ani, atât Daniela Crudu, cât și Bianca Drăgușanu, se bucurau de o celebritate mai mult sau mai puțin reală, în calitate de asistente în emisiunea lui Dan Capatos, acum cele două se pot lăuda cu o viață împlinită și binecuvântată cu copii.

La auzul veștii că este însărcinată, Bianca Drăgușanu a ținut să-i ofere câteva sfaturi fostei sale colege de platou.

„Eu nu știu nimic, dar dacă este adevărat, Doamne ajută! Mă bucur pentru ea, era momentul. Sigur o să fie cea mai tare schimbare din viața ei, de care eu consider că avea nevoie și știi că eu cred că Dumnezeu i-a trimis exact în momentul potrivit. Nu am vorbit încă cu ea, dar sper să fie adevărat.

Eu cred că o să aibă o fetiță superbă ca ea și în orice context ar fi se poate baza pe mine! O sfătuiesc să nu ceară sfaturi de la mamele atotștiutoare pentru că meseria de mamă se învață în timp ce îți faci conexiunea cu copilul și alte sfaturi nu am ce să îi dau, doar că sunt foarte bucuroasă și fericită pentru ea.

O să fie super dedicată și super mamă! Repet, din punctul meu de vedere, meseria de mamă se învață odată ce ai conexiune cu copilul tău.

Cred că o să fie o mamă dedicată, iubitoare, perfectă, devotată. Odată ce dai naștere unui copil, viața ta se schimbă cu totul și pe parcurs se învață toate lucrurile. O să simtă. Eu știu că ea își dorea un copil, dacă a decis și este sănătos, eu mă bucur pentru ea! Ca mamă, o văd perfectă sinceră să fiu.

O mamă super sexy, super perfectă, super amuzantă. Nu cred că o să se schimbe ea, decât în bine„, a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru Wowbiz.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.