Sari la conținut

O zodie a primit harul premoniției. Simte ce urmează să i se întâmple pâna la sfârșitul lunii

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV
Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru anunță o etapă norocoasă în privința unei zodii. Acești nativi au un statut privilegiat și par că știu deja tot ceea ce va urma să se întâmple, astfel că sunt pregătiți să facă față la orice.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul integral pentru următoarele zile. Urmează o săptămână specială din mai multe puncte de vedere pentru anumiți nativi.

Potrivit horoscopului realizat de Mariana Cojocaru, Capricornii au mare nevoie de libertate. Este posibil ca nativii care aparțin acestui semn zodiacal să se lovească de noi proiecte și de noi oportunități, dar este nevoie să fie pregătiți pentru ele.

„Aveți nevoie de anumite grade de libertate, de tip misiune, dar și de un plus de susținere spirituală pentru a evolua bine și a nu vă blaza. Noi proiecte, noi șanse. Cele vechi au nevoie de seriozitate, de implicare și de ajutorul celor din jur”, spune Mariana Cojocaru.

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV

Horoscop Mariana Cojocaru. Astrologul anunță cea mai norocoasă perioadă pentru acești nativi

Nativii din Vărsător au cel mai mult noroc. Persoanele născute sub acest semn zodiacal au un spirit creativ și, ba mai mult, găsesc „peștișorul de aur”.

Au o legătură specială, sunt gata să facă față provocărilor și, orice s-ar întâmpla, până la urmă va fi în favoarea lor. Se pot considera cu adevărat norocoși în perioada următoare.

„Unii nici nu știu de unde o să le răsară norocul sau cum! Fără știre anticipată se vor întâlni cu peștisorul de aur. Un soi de dar de stele, dar aici discutăm despre Vărsătorii privilegiați.

Plusurile vin din creativitate, care va fi înălțătoare, profundă, cu seve din trecut. Muzele parcă aparțin trecutului și nu trăirilor care pot să apară pe moment. Conexiunea cu trecutul ține de karma vieților anterioare. Ea tranzitează timpul pentru a se concretiza, a vă provoca acum spre ceva nou și înălțător”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru, potrivit News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel