Sari la conținut

Probleme uriașe pentru o zodie. Se anunță zile dificile pentru ea

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop Cristina Demetrescu

Cristina Demetrescu anunță mari probleme pentru un semn zodiacal. Până pe 18 iunie, acești nativi au de traversat o etapă complicată. Oare ce se întâmplă în viața lor?

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit horoscopul integral pentru perioada următoare. Urmează zile destul de complicate pentru acești nativi, astfel că este bine să fie pregătiți de orice.

Potrivit horoscopului realizat de Cristina Demetrescu, este vorba despre Taur. Nativii aparținând acestei zodii au planeta Marte deasupra lor, dar ce înseamnă acest lucru?

Înseamnă că vor avea poftă de acțiune, de muncă, însă și de a face lucruri. Cu toate astea, nu toate vor merge ca pe roate și ar putea să ajungă în fața unor situații complexe prin care se vor enerva.

Horoscop Cristina Demetrescu. Sfat prețios pentru nativii unei zodii

Mai mult, persoanele născute sub acest semn zodiacal s-ar putea să își piardă controlul. Pot apărea, de asemenea, și conflicte cu patronii și autoritățile. Totodată, pot apărea probleme în dragoste și în relații.

„Pentru Tauri, intrarea lui Marte, care este planeta acțiuni, în zodia Taurului le va da chef de luptă, chef de acțiune, se scoală din pat, se duc la treabă, fac, rezolvă lucruri.

Numai că unora o să le iasă flăcări pe nării de la Martele ăsta în Taur. Va fi ca tăurașul ăla care vede lucruri roșii și se enervează. Nu știm dacă Taurul defulează sau are dreptate, pentru că dacă defulează, n-are dreptate. Adică pot să apară trigere de la orice ce-l enervează pe Taur: șefii, autoritățile, copiii și iubirea”, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Urmează o perioadă neagră pentru o zodie

Mariana Cojocaru anunță o perioadă zbuciumată pentru o zodie. Acești nativi vor fi nevoiți să ia niște hotărâri cât mai raționale, care la prima vedere pot să pară mai complexe.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Din câte se pare, o zodie este mai sensibilă în aceste zile.

Potrivit horoscopului realizat de Mariana Cojocaru, este vorba de Pești. Cei născuți în acest semn zodiacal trebuie să demonstreze că au cu adevărat coloană vertebrală.

Acest lucru înseamnă că trebuie să ia unele decizii sau să facă anumite alegeri într-un mod cât se poate de rațional. Totodată, ei sunt foarte atenți la ceea ce se petrece în jurul lor.

„Neptun în domiciliu, pe gradul 29 38 de minute și 2 secunde, va face o conjuncție și va rezona cu Luna. O să vă dea sensibilitate, crește foarte mult. E bună dacă aveți și o coloană vertebrală autentică și rațiunea terestră rece.

Aici nu stați foarte bine pentru că sunteți considerați foarte atenți la durerile celor din jur, a lumii. Unde punem suflet, e de suflet! Prin urmare, cu sufletul veți lua decizii la rece”, spune Mariana Cojocaru, potrivit News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel