Sari la conținut

O zodie are parte de o mare cumpănă. Norocul dispare din viața ei

mariana cojocaru
Sursă foto: România TV
Mariana Cojocaru

Mariana Cojocaru vine cu vești neplăcute pentru o singură zodie. Pe acești nativi îi așteaptă un traseu greu, iar norocul lor se termină fix atunci când lumea le este mai dragă.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit horoscopul integral pentru următoarea perioadă. Noutățile nu sunt deloc favorabile pentru această zodie.

În conformitate cu horoscopul realizat de Mariana Cojocaru, Berbecii vor fi cei care vor avea parte de un punct de cotitură, însă și de un blocaj în viața lor. Mai pe scurt, norocul îi părăsește pe nativii din acest semn zodiacal.

O zodie are parte de o mare cumpănă. Norocul dispare din viața ei. „Axa karmică este activă, vie, prin urmare unii pot avea acum noroc și beneficii, trag linie la ceva. Alții pot constata că ceva se întâmplă și că este un blocaj, o cumpănă, o lipsă de noroc. Asta trebuie să vă pună pe gânduri”, spune Mariana Cojocaru.

Horoscop Mariana Cojocaru. Sfat important pentru nativii unei zodii

Astrologul a mai explicat și motivul care determină producerea acestei situații. Se pare că este vorba de anumite cicluri existențiale cu semnificații speciale pentru Berbec.

Persoanele născute sub acest semn zodiacal trebuie să aibă răbdare și putere să depășească niște momente dificile. În cazul în care nu fac un pas în față, vor stagna, ceea ce nu este o opțiune în momentul de față.

„De ce se întâmplă așa ceva? E bine de știut că există cicluri existențiale și ele au niște semnificații aparte pentru fiecare Berbec. Cei care au înțeles de ce au venit pe pământ și își fac treaba pot primi bonusuri acum, ceva parcă li se împlinește, ca destin. Alții pot avea momente grele, care ascund subtil un mesaj pe care trebuie să îl înțeleagă foarte bine. Dacă nu îl va debloca, nu va putea înainta”, adaugă astrologul Mariana Cojocaru, potrivit News18.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel