joi, iunie 30, 2022

O zodie este atenționață! Daniela Simulescu, astrolog, a oferit sfaturi importante pentru nativii unei zodii. Iată ce e musai să facă în săptămâna 6-12 iunie 2022.

Astrologul Daniela Simulescu a explicat cum va fi săptămâna 6-12 iunie 2022 pentru Berbeci. Nativii sunt încurajați să investească în primul rând în ei.

„Mercur și-a oprit retrogradarea în semnul Taur, în Casa a 2-a a ta, iar Venus va face conjuncția cu Uranus. La tine chiar este despre bani săptămâna ce urmează.

Te-ar mai interesa: Atenție la acest medicament! Medicul Mihai Craiu t...

Trecem peste Soarele în sextil cu Chiron, trecem și peste acea conjuncție parasolară. Tu chiar trebuie să-ți faci o curățenie în zona financiară.

Pot fi cheltuieli aiurea, dar pot fi și unele investiții, mai ales în propria persoană, pentru că Marte, guvernatorul tău, e în Casa 1. E clar că trebuie să investești în tine.

În primul rând trebuie să investești în modul în care te îmbraci, te arăți, în ceea ce știi, pentru că e și Jupiter în Casa 1 și zice: Domn’le, dacă vrei să-ți fie mai bine, trebuie să-ți extinzi puțin mintea, limitele. Învață ceva, citește ceva, mergi la un eveniment, mergi la o conferință.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu cancer terminal, diagnosticată după 13...

Săptămâna ce urmează, indiferent de vârstă, de statut, de educație, de evenimentele care se întâmplă fără controlul vostru, aveți nevoie să vă axați pe partea financiară, să vedeți ce se întâmplă acolo și aveți nevoie să investiți prima dată în voi, din puținul pe care îl aveți. Un tricou, o carte, un bilet la un film … trebuie să vă extindeți mintea.

Orice veți cunoaște în perioada ce urmează vă va fi de mare, mare folos. În rest, mult sport!“, a precizat astrologul Daniela Simulescu la DCnews.

Te-ar mai interesa: Când să vă faceți griji pentru o durere de stomac?...

Previziuni pentru România în luna Iunie

Mihai Voropchievici, numerolog, a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse runa pentru țara noastră, valabilă în luna Iunie 2022.

„Să-şi mobilizeze toate forţele pentru a se repune pe harta Europei şi întregii lumi. Numai prin mobilizare veţi triumfa.

Vom avea câştig de cauză. Trebuie să şi muncim. Ai noştri guvernanţi să facă bine şi să scoată excesul ala de lene şi să pună exces de zel.

Te-ar mai interesa: NU ezita psihoterapia. Sănătatea ta va avea de suf...

M-am săturat de „vom face”. Să ne mobilizăm cu toţii, căci ţara suntem noi.”, a spus Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private