duminică, iunie 4, 2023

Această zodie trebuie să se împace cu realitatea. Daniela Simulescu, astrolog, a transmis câteva sfaturi importante pentru nativii unei zodii. Iată ce îi așteaptă în perioada 16-22 Mai.

„Venus e în semnul vostru, Jupiter e acolo, dar parcă încă nu răzbateți, nu străpungeți. E ceva acolo ce vă ține și vă ține pentru că Marte este în continuare în Pești, în Casa a 12-a, iar săptămâna aceasta este și lângă Neptun.

Te-ar mai interesa: Horoscop rune 5-11 iunie 2023, cu Mihai Voropchiev...

Eu v-aș recomanda ca zilele ce urmează, plus că mai avem și eclipsa asta în Scorpion, o bucurie pentru voi, să vă concentrați pe rugăciune, meditație și v-aș spune și iertare, dar am citit recent că cineva a spus așa: De ce să porți cu tine nevoia de a ierta, când persoanei respective nu îi pasă de chestia asta?

Tu stai toată viața că știi că trebuie să ierți. Nu vă recomand neapărat iertare, ci mai degrabă v-aș recomanda să vă împăcați cu o idee, cu o situație, să gestionați trecutul ca un om matur, adult. Cu Marte lângă Neptun se poate dizolva partea asta din voi pe care o țineați, dar care vă îndârjea pe dinăuntru.

Te-ar mai interesa: Cea mai bună modalitate pentru a avea pe masă cei ...


Horoscop Berbec 16-22 Mai

Cu Marte lângă Neptun în Casa a 12-a, vă rog să fiți atenți la semnalele organismului, la sănătate, încercați să păstrați niște limite foarte clare față de colegii de servici, față de colegii de la școală, de rude și de absolut oricine. Marte lângă Neptun în Casa a 12-a dă tendințe către sacrificiu, către devotament, iar ele au termene de valabilitate.

Poate cu Marte, guvernatorul vostru, care se întâlnește cu Neptun și-l sparge în bucăți, vă dați seama … care devotament, domn’le, care loialitate, ia mai dă-le încolo, să scap de astea!

Te-ar mai interesa: Pericolul din pahar. Această băutură poate crește ...

Eclipsa de mâine vă îndeamnă să fiți atenți la bani. Poate vă vine o idee să începeți să strângeți bani sau poate vă vine o idee de cum să investiți niște bani astfel încât să faceți mai mulți bani.

Grijă mare, totuși, cui dați banii voștri și cu cine investiți, pentru că Mercur e în continuare retrograd“, a spus astrologul Daniela Simulescu despre Berbec, potrivit Dcnews.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private