duminică, iunie 26, 2022

O zodie este atenționată. Daniela Simulescu, astrolog, spune că nativi unei zodii vor începe săptămâna într-o stare plină de confuzie.

Reamintim că, recent, astrologul a vorbit despre impactul provocat de Luna Plină în Săgetător, cât și despre cele trei zodii care vor resimți serios acest eveniment.

4 zodii care vor resimți serios acest eveniment

„Pe 14 iunie avem o Lună Plină, de data aceasta în semnul Săgetătorului. Și va fi în careu cu Neptun. Cei cu marcaj mobil (Gemeni, Fecioară, Săgetător) vor resimți serios acest eveniment.

Te-ar mai interesa: Degetele tale arată AȘA? Poate fi vorba de un simp...

Vor fi obligați să își dea seama dacă se încred în cine și în ce trebuie. Careul Lunii Pline cu Neptun le poate aduce unele dezamăgiri.

Dacă vor reuși să se desprindă de ideile învechite, sextilul Lunii cu Saturn îi va ajuta să își contruiască un nou set de credințe și principii.

Acel moment din an în care ne dăm seama dacă am avut dreptate dintr-un punct de vedere. Sau când hotărâm să facem următorul pas într-un anumit domeniu.

Va fi destul de greu să fim siguri pe ceea ce decidem. Vom înota în gol”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews şi redactor şef Astrosens.ro.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...


Ce se întâmplă cu o zodie în săptămâna 13 – 19 iunie

O zodie este atenționată. „Luna Plină se petrece în Casa 7, grijă în discuțiile cu partenerul, pentru că Mercur intră în semnul tău. Să nu acționezi bazat pe ce idei ți-au venit.

E o săptămână plină de confuzie. Nici profesional nu este nimic clar. Pe moment, te enervezi, nu înțelegi ce se întâmplă, dar nu lua lucrurile personal, mai ales la locul de muncă.

Tu ai capacitatea de a te adapta foarte ușor. Conjuncția Marte – Berbec la tine se petrece în Casa 11. Să nu iei vorbele unui prieten mai mult decât sunt”, a spus Daniela Simulescu despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie.

Te-ar mai interesa: Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private