marți, ianuarie 31, 2023

O zodie este avertizată. Daniela Simulescu, astrolog, spune că acești nativi sunt sfătuiți să își rezolve toate problemele până la această dată.

Taurii, căci despre ei este vorba, sunt sfătuiți să își rezolve toate problemele în prima parte a anului.

„Taurii, în prima parte a anului trebuie să facă curățenie.Jupiter va sta în casa a 12-a până pe 16 mai, iar Casa a 12-a este o casă a trecutului, este o casă a pierderilor, a izolărilor, retragerilor, iar Jupiter, intrând acolo, zice: Hai să facem lumină, ca să putem să facem curățenie! Pe 16 mai, Jupiter intră în semnul lor și stă acolo până în 2024. El vine cu multe, multe, multe oportunități, dar oportunitățile acestea vor depinde mult de ce faceți până pe 16 mai.

Te-ar mai interesa: Ce trebuie să faci când îți măsori tensiunea acasă...

Poți să te rogi la Jupiter, de exemplu să-ți dea un loc de muncă mult mai bun, mai bine plătit, dar dacă tu nu ai făcut curățenia înainte, o să îți dea un loc de muncă care o să te epuizeze atât de mult încât o să-ți dea viața peste cap. Ăsta e darul lui Jupiter, că îți dă până nu mai poți să duci sau îți arată că trebuie să ușurezi ceva din viața ta“, a spus Daniela Simulescu.


„Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere“

„Până pe 16 mai trebuie să vedeți cum sunteți cu sănătatea, cu oamenii toxici din viața voastră, pe care să-i curățați, astfel încât pe 16 mai să puteți fi curați și să începeți ceva.

Te-ar mai interesa: Cătălin Scărlătescu, momente cumplite la „America ...

Taurul este o sămânță, or, sămânța, ca să poată să încolțească și să crească, până pe 16 mai trebuie să faceți ceva în mod concret. Dacă nu, o să vină Jupiter și o să vă oblige să faceți aceste lucruri.

Jupiter în Casa 1 poate aduce un loc de muncă mult mai bun, o relație mult mai bună, poate fi mutarea într-o țară, o nouă școală, un nou curs. Jupiter adoră evoluția, dezvoltarea și e interesant pentru că Taurii au o parte de pragmatism. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere.

Te-ar mai interesa: Simptome neobișnuite care pot indica o boală gravă...

Saturn intră în Casa a 11-a, după doi ani în care a fost în Casa a 10-a și partea profesională nu a mers prea bine. Acum Taurii vor începe să vadă roadele și vor fi mult mai liniștiți. Puteți să schimbați, vindeți, închiriați, e de bine!“, a concluzionat Daniela Simulescu la DCnews.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private