marți, august 9, 2022

Prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru 1-7 August.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii, în alfabetul vikingilor, sunt simbolul uraganului. Deci, ei sunt pregătiți săptămâna viitoare de o bătălie furtunoasă, dar runa le spune să stea liniștiți, să fie calmi și totul se aranjează, dar rămâi calm, Berbecule.

Te-ar mai interesa: Medicii trag semnalul de alarmă! Atenție la aceste...

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurul va primi vești bune, un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă, așa că va avea ce cheltui și se va bucura de lucruri plăcute.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii sunt în situația să primească multe mesaje, comunicări, telefoane și le place acest lucru.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racul intră pe simbolul necunoscutului, va vrea să fie numai el cu el însuși, să nu fie deranjat. Pe undeva, are nevoie de o săptămână de respiro și asta înseamnă că se rupe de tot ce înseamnă muncă și pleacă undeva, face o pauză măcar o săptămână.

Te-ar mai interesa: Senzația de greață și durerea în partea superioară...

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul poate să găsească rezolvarea tuturor problemelor care îl frământă, dar numai făcând un consiliu de familie. Și când rage legele, toată lumea se așează la masă și spune ce are pe suflet.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara va da lovitura și se va produce un salt rapid și calitativ în existența ei. Deci, Fecioara merge din săptămână în săptămână mai bine și nu a mai pățit de mulți ani așa ceva.

Te-ar mai interesa: Lună Plină în Vărsător. Atenționare pentru o zodie...

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanța să fie pregătită pentru suită de schimbări majore cât de curând, cât de rapid. Vin schimbările peste ea.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul să lase toate problemele, grijile, fricile, spaimele în urmă. E cel mai bine să le lase în trecut și să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Te-ar mai interesa: Cum scapi definitiv de ciuperca unghiei. Cele mai ...

Săgetătorul trebuie să facă și el o bătălie, că îi era dor. Acești nativi nu trebuie să fie îngrijorați, pentru că totul se rezolvă și vor câștiga în mod sigur.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Capriconului i-a venit rândul acum să-și consolideze el poziția. S-a cam lăsat în urmă, a muncit și a uitat să se mai iubească și pe el și să iasă să se afirme. Deci, Capricornii își consolidează poziția în casă, acasă, adică în familie, în societate și la serviciu.

Te-ar mai interesa: Vitamina care te ajută să ții țânțarii la distanță...

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul a intrat în grațiile unei persoane care se gândește intens la el și pentru asta îi va trimite un cadou minunat care să-l reprezinte și care să-i facă plăcere acestuia.

Horoscop rune 1-7 august 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peștii sunt cu gândul la plecare, la mare, la concediu, iar astrele îi anunță că vor face o altă călătorie, deci din vacanță în vacanță, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private