marți, mai 30, 2023

Oana Ioniță, concurentă a renumitei competiții de gătit, MasterChef, dezvăluie că pentru câteva luni a avut un stil de viață strict. Ce a făcut-o pe Oana să renunțe la anumite alimente și, de asemenea, cum s-a descurcat în acest timp?

Concurenta a dezvăluit pentru Spectacola că timp de 6 luni a putut consuma numai 5 alimente. Ea suferea, de fapt, de o intoleranță la grâu pe care a descoperit-o ulterior.

Te-ar mai interesa: O nouă metodă revoluţionară de tratare a bolnavilo...

Iată care este preparatul la care nu ar putea renunța niciodată acum!

Oana Ioniță, despre intoleranța la grâu

„Meniul perfect constă în carne de miel cu cartofi prajiti, castraveți murați, muuuulta maioneză și ketchup Aș putea renunța la orice aliment, dacă aș avea o motivație pentru asta.

Am avut o perioadă, în 2018, când am mâncat doar 5 alimente( Carne, ouă, orez, fasole verde și salată) pentru 6 luni, pentru că aveam intestin permeabil și mai multe pseudoalergii cauzate de o intoleranță la grâu de care nu știam.

După perioada asta am reintrodus alimentele din 4 în 4 zile, ca la bebeluși. Nu mai consum grâu și a fost destul de ușor, ținând cont de faptul că mi-a făcut foarte rău, am renunțat fără să stau pe gânduri.

Te-ar mai interesa: Alergia la veninul de albine poate pune viața în p...

Paradoxul este că iubeam tot ce era pe bază de grâu”, dezvăluie Oana Ioniță, concurentă MasterChef.

Ce dependență are Oana?

„De când m-am lăsat de fumat, în urmă cu trei ani,  sunt dependentă de apă plată. La modul că, exact ca atunci când fumam și știam că rămân fără țigări, intram în panică, așa întru în panică dacă nu am apă.

Trebuie mereu să am apă la mine, chiar dacă nu beau”, adaugă concurenta.

Te-ar mai interesa: LISTA spitalelor ce vor asigura urgenţele pe 1 şi ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private