luni, mai 16, 2022

Oana Lis, devastată. A MURIT în Săptămâna Mare! Soția lui Viorel Lis a vorbit despre momentul care i-a marcat copilăria și pe care nu are cum să îl uite vreodată.

Deși este întotdeauna cu zâmbetul pe buze și face glume, puțini sunt cei care știu că Oana Lis ascunde în sufletul său o mare dramă.

An de an, Oana Lis are o singură amintire legată de Săptămâna Mare: moartea mamei ei, moment pe care nu îl va uita vreodată.

Te-ar mai interesa: FDA a aprobat un nou tratament pentru tratarea dia...

Fiind prezentă în cadrul unei emisiuni TV, Oana și-a găsit puterea să vorbească despre tragicul moment care i-a marcat copilăria.

Soția lui Viorel Lis a suferit în fiecare an în pragul sărbătorilor, mai ales în momentele în care vedea cum familiile se strâng la masa de Paște.


Și-a pierdut mama în Săptămâna mare

„În Săptămâna Mare a murit mama mea, nu o să uit niciodată lucrul ăsta, sunt mai emotivă în perioada asta. Bineînțeles că lumea se sărbători se adună cu familia, iar eu mulți ani am suferit când vedeam lume.

S-a întâmplat când eram mai mică, când aveam 13 ani, dar lucrul acesta nu se uită niciodată.” a declarat Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Te-ar mai interesa: „Nu mi-am putut înghiți saliva”. Semne și simptome...

Începutul lunii Martie a fost dificil pentru Oana. Atât Viorel Lis, cât și bunica sa au ajuns de urgență la spital. Problema cea mare a fost că ambii aveau nevoie de îngrijiri medicale în același timp.

„Problema mea este că e și bunica mea bolnavă în același timp și la aceeași oră la care am sunat pentru salvare pentru Viorel, am sunat și la Caracal pentru salvare pentru bunica mea.

Te-ar mai interesa: Două senzații corporale care indică un nivel ridic...

Sufletul meu este rupt în două pentru că ele sunt persoanele pe care le iubesc cel mai mult și îi consider familia mea. Mă rog la Dumnezeu să se facă bine amândoi sau măcar unul dintre ei.” a declarat Oana Lis pentru substantial.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private