joi, octombrie 6, 2022

Oana Lis, într-o situație disperată. Soția lui Viorel Lis a povestit că și-a lăsat verigheta la amanet, iar motivul i-a uluit pe urmăritorii săi.

Într-un mesaj apărut pe pagina sa de socializare, Oana Lis a mărturisit că și-a lăsat verigheta la amanet pentru a putea să cumpere un scaun cu rotile pentru soțul său.

„Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea…” este mesajul scris de Oana Lis, pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii atenționează: Risc mai mare de atac d...

Starea de sănătate a lui Viorel Lis

La un moment dat, Oana Lis și-a deschis sufletul și a oferit mărturisiri emoționante despre relația cu Viorel Lis. Deși starea de sănătate a fostului edil al Capitalei nu este una bună, partenera sa de viață face tot ce poate pentru el.

„De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu cu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat.

Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni.

Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie, pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult”, a povestit Oana, în exclusivitate pentru Click!

Te-ar mai interesa: Dieta daneză: scapi de 20 de kilograme în 13 zile!...


„Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume!”

„Cel mai frumos moment este zilnic, de când e din nou acasă. Atunci când nu era acasă nu puteam să dorm deloc, erau televizorul și luminile aprinse, mă mai duceam pe la prietene, dar era foarte greu.

Eu dacă mă pun lângă Viorel în pat, adorm în două secunde. Și el la fel. Eu dacă stau în brațele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat.

Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Dacă sunt agitată nu pot să adorm și asta este momentul nostru zilnic, mă liniștește. Sunt ca un copil, mă conectez cu el ca de la suflet la suflet”, a mai declarat Oana Lis.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Viorel Lis a suferit un infarct

La începutul acestui an, Viorel Lis a suferit un infarct. Oana a vorbit atunci prin spaima prin care a trecut.

Oana Lis a oferit dezvăluiri despre starea de sănătate actuală a lui Viorel Lis.

„M-am speriat foarte tare cu Viorel, din fericire am acționat la timp, salvarea a venit repede și a ajuns pe mâini bune la Spitalul Floreasca!

Până am pregătit eu actele lui, pastilele, până m-am îmbrăcat să merg și eu cu mașina, deja îl băgaseră de urgență în sală și îi puseseră stentul la inimă, care se face în cazul angiografiei probabil, analizei aceea specifice care intră pe vene și vede cât de afectată este zona.

Te-ar mai interesa: Șocant! Dieta cu grapefruit aproape a provocat amp...

Acum este la terapie intensivă, nu sunt cu el, că așa sunt normele, nu ai voie să intri momentan. Cauza bolii, de fapt, este diabetul.

Diabetul este o boală foarte perversă care te mănâncă pe interior, macină toate organele, toate sistemele. Într-adevăr, cu toate bolile lui, și la vârsta pe care o are, este un risc”, povesta Oana Lis, atunci, pentru ciao.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private