Sari la conținut

Oana Lis, vestea anului: O să-l fac pe Viorel tătic. Am foarte multă iubire de oferit

Oana Lis, vestea anului. Partenera de viață a fostului edil al Capitalei a făcut marele anunț!

Nu mai este niciun secret că Oana Lis așteaptă cu nerăbdare să devină mamă. Chiar dacă a depus dosarul de adopție în urmă cu doi ani și până acum nu a primit nicio veste, soția lui Viorel Lis simte că anul 2022 va fi norocos din acest punct de vedere.

Oana speră ca anul acestă să își vadă visul împlinit. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV, aceasta a declarat că „am depus un dosar de adopție și simt că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic.”

Oana Lis, vestea anului: „Eu am depus în București și e foarte complicat, că aici nu sunt așa mulți ca în zonele rurale. Eu sunt părinte adoptator, dar nu am copilul. E de doi ani depus dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic, bunic. Am foarte multă iubire de oferit.”, a explicat Oana Lis.

Până când acest lucru se va concretiza, Oana Lis visează cu ochii deschiși la acest moment: „O să râdem împreună, o să construim împreună.”, a mai spus Oana Lis, menționând că „sunt o persoană care o să iubească foarte mult copilul.”

Soția fostului edil al Capitalei a mărturisit că își dorește foarte mult un copil mic.

Oana și Viorel Lis, infectați cu COVID-19 în 2021

„Suntem acasă, este incredibil! Viorel doarme acum și vreau să se recupereze. E o minune că am trecut de pragul critic și am ajuns din nou acasă. Viorel are 78 de ani și multe probleme de sănătate. Deja începuse să îi atace plămânii. O formă medie am avut amândoi.”, spunea Oana Lis atunci, în cadrul emisiunii „La Măruță” de la ProTV.

Cei doi erau vaccinați împotriva noului coronavirus când s-au infectat. În cazul în care nu ar fi avut încredere în medici, rezultate ar fi fost dezastruoase, a precizat Oana Lis.

„Fiecare zi a fost diferită…Viorel și-a amenajat locul de veci pentru că nu știa dacă mai trece peste perioada asta. Noi suntem vaccinați! Asta ne-a salvat de forma gravă. Eu am încredere în medici și nici nu puteam să am eu grijă de el. Am leșinat pe stradă, am vomitat, nu mai aveam voce.”, mai spunea Oana Lis.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: