duminică, iunie 26, 2022

Oana Lis a fost și ea internată de urgență, cu Covid, în aceeași rezervă cu soțul său. „Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare!”

În seara zilei de vineri, fostul primar al Capitalei Viorel Lis a fost internat de urgență la Institutul „Matei Balș”, din București, infectat cu COVID-19.  Cea care l-a convins să meargă la spital a fost jurnalista Mara Bănică, o bună prietenă a cuplului Viorel și Oana Lis.

Te-ar mai interesa: Ion Cristoiu a slăbit 30 de kilograme într-o lună:...

Viorel Lis, internat la Matei Balș, cu Covid

Aceasta a dezvăluit pentru Click! faptul că fostul primar fusese vaccinat recent și cu doza booster și că a fost dus la Ambulanță cu căruciorul.

„Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital.

Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir”, a declarat Mara Bănică, potrivit sursei citate.

Te-ar mai interesa: Cel mai bun carbohidrat care te scapă de grăsimea ...


Oana Lis a fost și ea internată de urgență: „Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare!”

Deși inițial Oana Lis a rămas acasă pentru a se trata, a ajuns și ea la Institutul „Matei Balș”, unde a fost internată în aceeași rezervă cu soțul său.

„Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!”, a mai spus Mara Bănică.

În urmă cu puțin timp, Oana Lis a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Un om sănătos poate avea o mie de visuri. Însă un om bolnav are un singur vis…să fie sănătos. Avem amândoi covid. Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare!”, a scris soția lui Viorel Lis pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Horoscop 26 iunie. Atenționare pentru această zodi...

În câteva ore, Oana a primit sute de mesaje de încurajare, printre acestea fiind și cel al jurnalistei Mara Bănică, care i-a transmis că îi așteaptă pe amândoi la botezul fiicei sale, peste câteva luni. Mai mult, potrivit acesteia, starea de sănătate a lui Viorel Lis ar fi una mai bună.

„Acum aproape 11 ani, ne distram la botezul lui Dima. În 6 luni, vă aștept la botezul fiicei noastre! P.S.: retractez oferta cu ce vrei să-ți aduc! Mi-e frică să nu ceri de mâncare și nu vreau să cheltui atât! Vă pup! P.P.S.: față de azi noapte și azi dimineață, tonusul vocii lui Vio e mult îmbunătățit. Va fi bine!”, a transmis Mara Bănică.

Te-ar mai interesa: Alertă de variola maimuței! Se recomnadă vaccinare...

„O să visez la distracția de la viitorul botez ca să am motivație!!! Mulțumim pentru tot”, a fost răspunsul vedetei.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private