Sari la conținut

Oana Roman despre dieta cu care a slăbit drastic și suferința anilor când era aspru criticată pentru kilogramele în plus: ”Era o problemă nu pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă”

Oana Roman a fost invitată în platoul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, unde a vorbit, cu sinceritate, despre drama atâtor ani cât a fost supraponderală.

Oana are acum o siluetă armonioasă, după ce a pierdut multe kilograme. Ea a vorbit despre dietă, dar și despre durerea usturătoare pe care o simțea atunci când criticile curgeau aproape zilnic în legătură cu kilogramele sale.

”Eu am fost victima bullying-ului 20 și ceva de ani. A fost foarte greu, mai ales că nu le-am răspuns acestor oameni. Oamenii ăștia și-a făcut păcate pentru trei generații pentru că nu au știut de ce am ajuns eu așa. Eu eram un copil care făcea sport. După revoluție, n-am mai avut așa ceva, m-am trezit într-o lume pe care nu mi-am dorit-o, cu ziarele care ne înjurau. Am căzut într-o depresie foarte gravă, am fost ruptă de prietenii de la școală. Nemaifăcând sport, m-am îngrășat foarte mult. La mine această problemă nu era pentru că băgam în mine ca un tanc, ci pentru că am trecut printr-o depresie foarte gravă.”, a spus Oana Roman, la Antena 3 , cu lacrimi în ochi.

”S-au făcut site-uri cu bancuri despre mine, dar niciunul dintre ei n-a vrut niciodată să afle despre ce e vorba.”, a susțint Oana Roman, la Antena3. Ea atrage atenția asupra acestui tipuri de hărțuiri și spune că mulți oameni ar putea cădea în plasa unor depresii severe.

Oana Roman spune că acum este mulțumită, nu arată ca un fotomodel, dar simte că este în echilibru cu noua siluetă. Nu vrea să treacă la extreme, mai ales că a reușit să slăbească fără pastile sau intervenții chirurgicale.

Putem spune că am văzut o nouă Oana Roman, echilibrată și asumată.

Care e dieta cu care a reușit să slăbească. Nu și-a tăiat stomacul

”Eu am încercat toate dietele. Majoritatea dau rezultate, dar dacă nu le ții în continuare, te îngrași la loc. Așa că m-am gândit să-mi creez ceva care să-mi fie ok. Eu am o problemă și dacă vii la mine cu ”asta nu ai voie”, mă frustrez foarte rău. Și atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantitățile.

Și practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puțin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă și infometez puțin. Iau mesele la 14 ore distanță. Seara mănânc foarte puțin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineața, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13.”, a dezvăluit Oana Roman. Ea a spus că mănâncă inclusiv ciocolată, înghețată, prăjituri, dar cantități foarte mici.

Din cauza operației pe care a suferit-o, Oana Roman a dezvăluit că nu poate efectua exerciții fizice care să-i forțeze abdomenul. De aceea a apelat la câteva proceduri de slăbire localizată. ”Aceste proceduri sunt bune pentru cine vrea să slăbească bine și repede. Cel mai important este că nu se pune la loc. Corpul meu s-a obișnuit așa.”, a mărturisit fiica lui Petre Roman la Sinteza Zilei.

Sursă foto: Oana Roman Instagram

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel