Sari la conținut

Oana Roman, la un pas de moarte: Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele

Oana Roman
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Oana Roman, apel public pentru vindecarea mamei sale

Oana Roman, la un pas de moarte. Fiica lui Petre Roman a făcut mărturii cutremurătoare despre cea mai mare cumpănă a vieții sale.

„Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eterna. Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oară

. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine. Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m-au salvat.

Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipa de clipa, deși avea în grija și un copil de 2 luni jumate acasă.”

„Cred ca asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea sa-ți fie aproape în cele mai grele momente.

M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mana, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat.

Deși eram dărâmata și aratam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut sa ma simt femeie, deși practic eram o epavă!”

Am stat 5 zile pe un pat de reanimare

„Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales ca nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții nici „prietenii”. Doar el și Catinca. În rest a fost un gol imens în jurul meu.

Un gol care m-a marcat profund și pe care nu am mai dorit sa-l umplu apoi cu nimeni în afara de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme pana la urma am înțeles ca doar împreună vrem sa mergem pe drumul vieții”, a scris Oana Roman pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman se mută din țară

„Practic, singurul lucru pe care mi-l doresc este să reușesc anul ăsta să îmi pregătesc plecarea, să am puterea necesară să plec din țară. Să mă duc într-o comună, într-un sat mic, mic și să renunț la toate nebunia asta care începe să mă apese din ce în ce mai tare”, a spus Oana Roman pe Instagram.

„Să trăiesc din gestionarea unui motel, hotel, pensiune, brutărie, orice. Să stau acolo într-un sătuc mic și să trăiesc fericită. Și când o să fiu acolo, să scriu o carte despre toți și despre această lume rea în care suntem. Vreau să trăiesc într-o lume cu oameni puțini dar civilizați și liniștiți”, a mai spus Oana Roman pe Instagram-u personal.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel